A 2020-as Lapraforgó újdonságai

Hits: 712

Bemutatjuk az új, 2020-as korongos határidőnaplónkat, mely több meglepetést is tartogat.

Nagyon sokan vártátok, kérdeztétek, figyeltétek az új posztokat reménykedve, és végre megérkezett: elkészült az új, 2020-as határidőnapló! 🙂 Néhány újítást találtok benne az előző évhez képest, ezeket mutatjuk most be.

A Lapraforgót – vagy első nevén AnyaNaptárt, korongos határidőnaplót – eredetileg anyukáknak terveztük. Már az alap naptárban is helyet kaptak olyan hasznos lapok, amiket főleg az anyák használnak (családtagok ruhaméretei, kedvenc ételei, stb.), de igazán AnyaNaptárrá a hozzá kapható kiegészítő csomagok tették, melyeket a gyermekeik életkora szerint választhattak ki a gondos szülők – és fűzhették a határidőnaplójukba a gyerekekkel kapcsolatos kiegészítő lapokat.

A kiegészítő csomagokat természetesen továbbra is megtaláljátok a webshopban, az alap határidőnapló azonban már semmilyen családhoz, szülőséghez köthető lapokat nem tartalmaz: hisz egy ilyen szuper naptárt nem csak az anyák használnának szívesen – nekik pedig nincs szükségük ezekre az oldalakra. Ennek köszönhetően az alapnaptár ára idén 3990 Ft-ra csökkent!

Elkészítettünk azonban egy, az eddiginél sokkal bővebb Anya csomagot, melyben megtalálod a tavalyi “anya-lapokat”, újfajta nyaralástervezőt, plusz ezen kívül még minden héthez tartozik 1-1 oldal családi naptár és heti menütervező+bevásárlólista. Itt tudod megnézni közelebbről: Anya csomag. A csomaghoz tartozik a Havi pénzügyi tervező lap is, melyet átláthatóbbá tettünk és kibővítettünk: már 1 helyett havi 2 oldalon, azaz egy teljes lapon vezetheted a családi kassza változásait.

Bekerült a naptárba egy átlátható, kétoldalas éves tervező, valamint minden hónaphoz tartozik egy kétoldalas havi tervező is, az eddigi egyoldalas “Havi tennivalók” listája helyett. Ezen kívül 12 helyett idén már 27 oldalra jegyzetelhetsz!

Újabb változás, hogy a dekoratív hónaphatárolók már nem részei az alap naptárnak, külön rendelhetők. Míg tavaly minden naptárban egyformán néztek ki, idén már 5 féle stílus között választhatsz – hogy ebből is megtaláld a hozzád illőt! 🙂 Választhatsz lágy akvarell, titokzatos Steampunk stílusú, jeles napokat tartalmazó, klasszikus, vagy motiváló idézetes lapokat is. Melyik lesz a kedvenced? Nézd meg: Hónaphatárolók.


Változások történtek a borítók terén is: keményebb, strapabíróbb borítást kaptak, hogy ne sérüljenek az év során erős igénybevétel mellett sem. Sőt: a régiek mellett új, szépséges mintákkal is várunk, így egyre több féle borító között találhatod meg az Igazit – válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, amit egész évben látni szeretnél! Ha mégis megunnád egy idő után, bármikor felújíthatod a naptárad és választhatsz egy újat. Nézd meg >> Borítók


Idén már tematikus szetteket is választhatsz: ha például az akvarell világ szerelmese vagy, rendeld meg az alap határidőnaplót akvarell borítóval, hónapelválasztókkal és akvarell matricacsomaggal szettben! Figyelmedbe ajánljuk még a Steampunk és az Iskolás szettet is.

2020-as határidőnapló – akvarell szett


Tehát a változások a 2020-as naplóban:

  • Az alap naptár semmilyen anyáknak készült lapot nem tartalmaz
  • 1 helyett 2 oldalon vezetheted a havi programjaidat: egy átláthatóbb, naptár-elrendezésű hónapösszesítő váltotta fel a tavalyi “havi tennivalók” listáját (természetesen minden hónaphoz tartozik egy)
  • Az eddigi havi pénzügyi tervező már nem része az alap naptárnak – felújítva megtalálod az Anya csomagban (havi egy helyett már kétoldalas)
  • Az új naptárban nincsenek hónaphatároló lapok, külön rendelhetők 5 féle változatban
  • 12 helyett 27 db jegyzetoldalt tartalmaz
  • Többféle, az eddigieknél keményebb borítású naptárborítók között választhatsz

Nézd meg az új naptárt, majd válassz hozzá korongokat, borítót, és ha szükséges, kiegészítő csomagokat is gyermeked életkora szerint! Legózd össze a saját, tökéletes határidőnaplódat, ami hű társad és nagy segítséged lesz egész évben! 🙂


Iratkozz fel akciókról és újdonságokról szóló értesítőinkre!


Vélemény, hozzászólás?