Gyakori kérdések

Mi a különbség az egyes naplók között?

Alapnaptáraink – Az Anyanaptár és a Határidőnapló – csak borítójukban térnek el egymástól, mind tartalmazzák a 2019-es évre érvényes naptárt, ezen felül pedig a családi élet rendszerezését segítő oldalakat.
Többi anyanaptárunk, melyeket várandós és gyermekes vásárlóinknak szántunk, nem csak borítójukban térnek el, elnevezésüknek megfelelő kiegészítő lapokat tartalmaznak, az alapnaptáron felül.

Nem fognak elszakadni a lapok?

Rendeltetésszerű használat mellett nem. A korongos fűzés csak hazánkban számít újdonságnak, más országokban régóta létező, bevált módszer. Ezzel együtt mi úgy döntöttünk, hogy a külföldi mintánál erősebb papírt használunk – az átlagos fénymásolólapnál közel kétszer vastagabb lapok garantálják a tartósságot. Természetesen ettől még eshet a lapokban kár, nem megfelelő használat esetén, ezért ajánljuk figyelmedbe a használati utasítást, illetve bemutató videóinkat, melyek segítségével könnyen elsajátíthatod a megfelelő, biztonságos mozdulatokat.

Miért jó a korongos megoldás?

A korongfűzésnek két óriási előnye van, a tartósság és a variálhatóság. A masszív műanyag korongsorra felfűzött lapok sorrendje nem végleges, a napló tulajdonosa azt bármikor átvariálhatja, ahogyan az számára kényelmes. Az anyagukban színezett korongok nehezen kopnak és strapabíróak.
Természetesen a lapok áthelyezése minél kíméletesebben történik, annál kevesebb gyűrődés, sérülés éri őket.

Mennyire tartják egyben a korongok a naptárt, van olyan erős, mint a spirál, nem jön-e szét a táskában?

A korongok erősen tartják a lapokat, az eddigi tesztelések során ezzel nem volt semmilyen probléma.

Mit tegyek, ha különböző életkorú gyerekeim vannak? Két naplót kell megvennem?

A korongfűzésünk előnye, hogy erre nincs szükség. Egyetlen Anyanaptár kiválasztását követően tetszőleges kiegészítő lapcsomago(ka)t is választhatsz. Ha például kisbabád van és egy nagyobb gyermeked, elegendő megvásárolnod egy darab Kisbabás anyanaptárt, és a Nagyobb gyermek csomagot, melynek lapjait tetszőlegesen beillesztheted a naptáradba.

Ha rendelek egy Kisbabás naplót, ugyanazt a tartalmat kapom, mint ha rendelnék egy Anyanaptárt kisbabás kiegészítő lapokkal?

Igen, a tartalom ugyanaz, előbbi esetben viszont az ár kedvezőbb, és a babás borítóval érkezik a naplód.

Tartoznak-e a naplókhoz matricák?

A naplók önmagukban nem tartalmaznak matricákat, ezeket külön lehet kiválasztani a napló mellé, de akár kiegészítő lapokat tartalmazó csomagban is választhatsz matricát – ezek ára így kedvezőbb, mint ha külön-külön vásárolnád meg a matricákat és a kiegészítő lapokat.

A napló évről évre cserélhető lapokból áll? Vagy mindig újat kell rendelni a fő lapokkal együtt?

A belső lapok önállóan rendelhetők (lesznek), sőt, folyamatosan tervezzük az újabb kiegészítő lapokat.

Kérhetek másféle borítót, mint ami ahhoz a naplóhoz tartozik, amelyiket megrendeltem?

Igen, bármelyik borítóval kérhetőek a naptárak – az ilyen igényt a megjegyzés rovatban lehet jelezni.

Vásárolhatok külön jegyzetlapokat a naplóhoz?

Érdemes figyelni Facebook-oldalunkat, ahol minden újdonságról beszámolunk – többféle plusz lappal és jegyzetlappal is készülünk, melyeket hamarosan be is mutatunk.

Lesznek-e újfajta táblák?

Jelenleg háromféle tábla közül választhatnak vásárlóink, idén már nem tervezünk újabb fajtát.

Külföldről is rendelhetek csomagot?

Egyelőre nem tudunk külföldre szállítani, de dolgozunk a megoldáson.

Milyen üzletben vásárolhatom meg a naplót és a naptárt?

Egyelőre csak a webshopban és az irodánkban lehet vásárolni, viszonteladó partnereinkről hírt fogunk adni Facebook-oldalunkon.

Csomagponton is át tudom venni a csomagom?

Egyelőre még nem, de dolgozunk rajta (előreláthatólag februártól lesz erre lehetőség).

Mikor és hol vehetem át személyesen a csomagom?

Emailes értesítés után budapesti irodánkban lehet átvenni a csomagot hétfői és csütörtöki napokon 9-16 óra között, illetve más időpontban telefonos egyeztetés alapján. Az iroda címe: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/113.

Vásárolhatok az irodában is?

Igen, ez esetben a helyszínen lehet fizetni készpénzben.

Hol lehet kézbevenni, megnézni a termékeket vásárlás előtt?

Budapesti irodánkban meg lehet tekinteni a termékeket hétfői és csütörtöki napokon 9-16 óra között, illetve más időpontban telefonos egyeztetés alapján. Az iroda címe: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/113.

Melyik termékhez milyen filctollat válasszak?

Táblafilceink használatát kizárólag tábláinkon – Otthoni feladattervező, Menü tervező, Családi szervezőrendszer táblája – javasoljuk, papír felületre nem alkalmasak! Az alkoholos filcek használatát falinaptárainkon ajánljuk, az igazán szép, jól látható eredmény érdekében. Figyelem! Az alkoholos filcek tábláinkról és más felületről sem letörölhető nyomot hagynak!

Mit tegyek, ha sérülten érkezik a csomagom?

Az irodában gondosan készítjük össze a csomagokat, ám a szállítás közben előfordulhat, hogy megsérülnek. Ha ilyet tapasztalsz, fotózd le a sérült terméket és a rendelési adatok megadásával együtt küldd el nekünk az info@csaladinaptar.hu címre.
Reklamáció esetén fontos, hogy a sérült termék eredeti csomagolását minden esetben meg kell tartanod, mert a futárszolgálat egy esetleges kárszemlét csak ennek megléte esetén tud lefolytatni.

Kedvezményem/kuponkódom van, hogyan tudom érvényesíteni?

A megrendelés végén, a kosárra kattintva, a termékek alatt megjelenik egy KUPONKÓD mező és egy KUPON BEVÁLTÁSA gomb, ide kell beírni a megfelelő szöveget vagy kódszámot. Fontos, hogy számlázási rendszerünk automatikus, ezért a megjegyzésben, e-mailben utólag küldött kódokat, kedvezményeket nem tudja figyelembe venni a számlázáskor.

Személyes átvételt választottam. Mikor vehetem át a terméket?

Amennyiben vásárlásakor a személyes átvétel lehetőségét választottad, NEM SZÜKSÉGES KÜLÖN ÉRTESÍTÉSRE VÁRNOD, rendelésed minden hétfőn és csütörtökön 9-16:00 között, az alábbi címen veheted át irodánkban: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/113. 

Ha ez az idősáv nem megfelelő, kérjük, egyeztess kollégánkkal egyéni időpontot a 06-20 964-7501-es telefonszámon, illetve e-mailen az info@csaladinaptar.hu címen.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy utánvétes rendelés esetén az összekészített csomagot 2 hétig tároljuk. Az előre kifizetett megrendelésekre természetesen ez az időkorlát nem vonatkozik.