Gyakori kérdések

TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mi a különbség az egyes naplók között?

Alapnaptáraink – Az Anyanaptár és a Határidőnapló – csak borítójukban térnek el egymástól, mind tartalmazzák a 2019-es évre érvényes naptárt, ezen felül pedig a családi élet rendszerezését segítő oldalakat.
Többi anyanaptárunk, melyeket várandós és gyermekes vásárlóinknak szántunk, nem csak borítójukban térnek el, elnevezésüknek megfelelő kiegészítő lapokat tartalmaznak, az alapnaptáron felül.

Nem fognak elszakadni a lapok?

Rendeltetésszerű használat mellett nem. A korongos fűzés csak hazánkban számít újdonságnak, más országokban régóta létező, bevált módszer. Ezzel együtt mi úgy döntöttünk, hogy a külföldi mintánál erősebb papírt használunk – az átlagos fénymásolólapnál közel kétszer vastagabb lapok garantálják a tartósságot. Természetesen ettől még eshet a lapokban kár, nem megfelelő használat esetén, ezért ajánljuk figyelmedbe a használati utasítást, illetve bemutató videóinkat, melyek segítségével könnyen elsajátíthatod a megfelelő, biztonságos mozdulatokat.

Miért jó a korongos megoldás?

A korongfűzésnek két óriási előnye van, a tartósság és a variálhatóság. A masszív műanyag korongsorra felfűzött lapok sorrendje nem végleges, a napló tulajdonosa azt bármikor átvariálhatja, ahogyan az számára kényelmes. Az anyagukban színezett korongok nehezen kopnak és strapabíróak.
Természetesen a lapok áthelyezése minél kíméletesebben történik, annál kevesebb gyűrődés, sérülés éri őket.

Mennyire tartják egyben a korongok a naptárt, van olyan erős, mint a spirál, nem jön-e szét a táskában?

A korongok erősen tartják a lapokat, az eddigi tesztelések során ezzel nem volt semmilyen probléma.

Mit tegyek, ha különböző életkorú gyerekeim vannak? Két naplót kell megvennem?

A korongfűzésünk előnye, hogy erre nincs szükség. Egyetlen Anyanaptár kiválasztását követően tetszőleges kiegészítő lapcsomago(ka)t is választhatsz. Ha például kisbabád van és egy nagyobb gyermeked, elegendő megvásárolnod egy darab Kisbabás anyanaptárt, és a Nagyobb gyermek csomagot, melynek lapjait tetszőlegesen beillesztheted a naptáradba.

Ha rendelek egy Kisbabás naplót, ugyanazt a tartalmat kapom, mint ha rendelnék egy Anyanaptárt kisbabás kiegészítő lapokkal?

Igen, a tartalom ugyanaz, előbbi esetben viszont az ár kedvezőbb, és a babás borítóval érkezik a naplód.

Tartoznak-e a naplókhoz matricák?

A naplók önmagukban nem tartalmaznak matricákat, ezeket külön lehet kiválasztani a napló mellé, de akár kiegészítő lapokat tartalmazó csomagban is választhatsz matricát – ezek ára így kedvezőbb, mint ha külön-külön vásárolnád meg a matricákat és a kiegészítő lapokat.

A napló évről évre cserélhető lapokból áll? Vagy mindig újat kell rendelni a fő lapokkal együtt?

A belső lapok önállóan rendelhetők (lesznek), sőt, folyamatosan tervezzük az újabb kiegészítő lapokat.

Kérhetek másféle borítót, mint ami ahhoz a naplóhoz tartozik, amelyiket megrendeltem?

Igen, bármelyik borítóval kérhetőek a naptárak – az ilyen igényt a megjegyzés rovatban lehet jelezni.

Vásárolhatok külön jegyzetlapokat a naplóhoz?

Érdemes figyelni Facebook-oldalunkat, ahol minden újdonságról beszámolunk – többféle plusz lappal és jegyzetlappal is készülünk, melyeket hamarosan be is mutatunk.

Lesznek-e újfajta táblák?

Jelenleg háromféle tábla közül választhatnak vásárlóink, idén már nem tervezünk újabb fajtát.

Melyik termékhez milyen filctollat válasszak?

Táblafilceink használatát kizárólag tábláinkon – Otthoni feladattervező, Menü tervező, Családi szervezőrendszer táblája – javasoljuk, papír felületre nem alkalmasak! Az alkoholos filcek használatát falinaptárainkon ajánljuk, az igazán szép, jól látható eredmény érdekében. Figyelem! Az alkoholos filcek tábláinkról és más felületről sem letörölhető nyomot hagynak!

Kedvezményem/kuponkódom van, hogyan tudom érvényesíteni?

A megrendelés végén, a kosárra kattintva, a termékek alatt megjelenik egy KUPONKÓD mező és egy KUPON BEVÁLTÁSA gomb, ide kell beírni a megfelelő szöveget vagy kódszámot. Fontos, hogy számlázási rendszerünk automatikus, ezért a megjegyzésben, e-mailben utólag küldött kódokat, kedvezményeket nem tudja figyelembe venni a számlázáskor.

 

ÁTVÉTELLEL ÉS SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Külföldről is rendelhetek csomagot?

Igen, jelenleg már 29 országba szállítunk, a díjak a szállítási információk oldalon olvashatóak.

Milyen üzletben vásárolhatom meg a naplót és a naptárt?

Egyelőre csak a webshopban lehet vásárolni, viszonteladó partnereinkről hírt fogunk adni Facebook oldalunkon.

Csomagponton is át tudom venni a csomagom?

Jelenleg MPL PostaPontokra (MOL, Coop, csomagautomata) és Csomagküldő átvevőhelyekre tudunk szállítani.

Meddig tudom átvenni a csomagponton csomagot?

  • Csomagküldő átvevőhelyein az értesítéstől számítva 7 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére.
  • Postai csomagautomata esetén 2 munkanapig marad az automatában a csomag, ezt követően átszállításra kerül egy közeli postára, amiről értesítést küldenek.
  • PostaPontok esetén 10 munkanap a megőrzési idő.

Mikor és hol vehetem át személyesen a csomagom?
Vásárolhatok az irodában is?
Hol lehet kézbevenni, megnézni a termékeket vásárlás előtt?

Rendelésedet a raktárunkban (2119 Pécel, Maglódi út 25. B. épület földszint 4.) tudod átvenni személyesen, a telefonos visszaigazoláskor egyeztetett időpontban.

A helyszínen nincs lehetőség fizetésre, így csak a már előre kifizetett (banki utalás, PayPal, vagy SimplePay kártyás fizetés) rendelések vehetők át így.

Mit tegyek, ha sérülten érkezik a csomagom?

Az irodában gondosan készítjük össze a csomagokat, ám a szállítás közben előfordulhat, hogy megsérülnek. Ha ilyet tapasztalsz, fotózd le a sérült terméket és a rendelési adatok megadásával együtt küldd el nekünk az iroda.csaladinaptar@gmail.com címre.
Reklamáció esetén fontos, hogy a sérült termék eredeti csomagolását minden esetben meg kell tartanod, mert a futárszolgálat egy esetleges kárszemlét csak ennek megléte esetén tud lefolytatni.

Személyes átvételt választottam. Mikor vehetem át a terméket?

A személyes átvételi lehetőség átmenetileg szünetel. A változásról Facebook oldalunkon és a webáruházban is tájékoztatjuk majd vásárlóinkat.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy utánvétes rendelés esetén az összekészített csomagot 2 hétig tároljuk. Az előre kifizetett megrendelésekre természetesen ez az időkorlát nem vonatkozik.

 

.