Kaparós plakát 100 élménnyel, a tökéletes baba ajándék – Baba bakancslista: így örökítsd meg a pici első élményeit!

Tündéri dekorációt mutatunk, amivel látványosan jelölheted a baba életének első mérföldköveit. Sőt, dátummal együtt örökítheted meg a baba bakancslista első állomásait: kaparós plakát a pici első élményeiről, tudományairól. Ajándékba is tökéletes választás.

Kaparós plakát a baba első 100 élményéről

Egy kisbaba érkezése fenekestül forgatja fel az addigi világunkat. Amíg nem válunk szülővé, el sem tudjuk képzelni, milyen nagy örömet jelenthetnek a legkisebb dolgok is: egy-egy új mozdulat, egy mosoly, nevetés, néhány hang… Babánk számára ezek nem is olyan apróságok: életének első élményei, tapasztalatai, újabb és újabb képességei. Érdemes ezeket méltó módon jelölni valami módon. Az első hónapok napjai olyan gyorsan eltelnek, szinte repülnek és az első nagy események úgy követik egymást, hogy alig örülted ki magad a babád legújabb elsajátított képességén, már jön is a következő. Ha ezt nem jegyzed fel időben, később talán már pontosan felidézni nehéz lesz.

Kaparós plakát a baba első élményeiről

A legtöbb szülő ezért valamilyen formában megörökíti ezeket az első tudományokat dátummal, fényképes “bizonyítékokkal” együtt. Babanaplót vezet, a határidőnaplójába jegyzetel, fényképalbumot készít. Arra gondoltunk, mi lenne, ha mostantól egy szépséges, színes, falra helyezhető plakáton vezethetnék – és nézegethetnék naponta büszkén – a szülők a kicsi fejlődését? Így nem csak egy szuper emlékmegőrző plakátunk lehet, de egy egyedi, szépséges dekorációnk.

S hogy még egy kis játékot is vigyünk a dologba…

Te is szeretsz sorsjegyet kapargatni?

Mostantól akár naponta kaparászhatsz akkor is, ha nem vagy oda a szerencsejátékokért. 🙂 A baba első élményeit megörökítő plakát ugyanis első ránézésre szinte üresen érkezik meg hozzád: az ezüst négyzeteket neked kell lekapargatnod egyesével. Azzal az óriási különbséggel, hogy itt nem kell aggódnod a nyereményt illetően. Jó játéknak tűnik, ugye? Tapasztalatból mondhatjuk, hogy az is! 🙂

A plakát pedig, ahogy telik az idő, egyre színesebb lesz a 100 eseményt ábrázoló vidám kis képeknek köszönhetően. Ha kisbabád új mérföldkőhöz érkezett, vagy először van része valamiben, kapard le a rá vonatkozó négyzetet és máris előbukkan a tündéri, színes rajz. Írd be a dátumot, hogy mikor történt az esemény, hogy ez is meglegyen örökítve az utókor számára. Majd figyeld a többi pontot, és keresd meg, mit tud még a babád: azaz melyik rajzot szabadíthatod ki a szürke réteg alól 🙂

baba-elso-mozdulatai-kaparos-plakat
Így tudod lekaparni a szürke réteget, ami a színes képeket rejti.

A Baba bakancslista színt visz a szürke hétköznapokba, mivel látjuk, hogy mi is vár ránk a jövőben, milyen kalandokban lesz részünk a babával.

Mik vannak a kis képeken?

A legnagyobb élmény természetesen az, amikor megszületik a baba, így mindjárt ezt fedhetitek fel elsőnek. Akinek van babája emlékszik rá, hogy milyen érzés volt félve, óvatosan büfiztetni először. Ez egy fontos pillanat, mégis olyan kevesen emlékeznek meg róla. Itt az alkalom, ezt is érdemes feljegyezni.

Ugye milyen élmény, amikor Apa először cserél pelenkát? Ha nehezen szánja rá magát, motivációnak is jó lehet, hogy végre le lehessen kaparni azt a kis kockát is! 🙂

A tökéletes baba ajándék – Ennek biztos minden kismama örülni fog

Ideális ajándék kismamáknak, babaváró bulira, vagy amikor először mész babalátogatóba a barátnődhöz. (De persze magadnak is kérheted 🙂 ). Ha valami igazán egyedivel szeretnéd őket meglepni, válaszd a kaparós plakátot! Ilyen még szinte biztos, hogy nincs nekik – cuki babaruhából és vicces cumiból viszont már valószínűleg épp eleget kaptak az ismerősöktől, rokonoktól. Ha szerinted is jobb ötlet egy valódi emlékeket őrző, személyes ajándék, mint a tizen sokadik popsitörlő csomag ajándékba, akkor szívből ajánljuk ezt a kaparós plakátot. 🙂

Baba kaparós plakát paraméterei

Mérete: A2, azaz 42 cm széles és 59,4 cm magas.
Anyaga: fóliázott papír.

+1 tipp: Ha igazán menő szeretnél lenni és mindent feljegyezni a babádról, vásárolj hozzá kisbaba naplót, amihez ráadásul hétről hétre fejlődési útmutatót is kapsz a babáról és vehetsz mellé kisbabás élet matricacsomagokat is. Így válik igazi élménnyé nem csupán a megtörtént esemény, de a megörökítése is. 🙂

A baba első szavai

További kaparós plakátjaink

Mivel élményeket megosztani és megörökíteni ilyen formában nem csak a friss szülők szeretnek, így megálmodtunk és létre is hoztunk több, különböző tematikájú kaparós plakátot. Válaszd 101 élmény plakátunk bármelyikét, garantáltan szuper kalandokban lesz részed! Nálunk találhatsz kifejezetten pároknak, testvéreknek, barátoknak, családoknak tervezett plakátokat, melyeket olyan nagyszerű programötletekkel láttunk el, amiket biztosan meg tudtok valósítani és élvezni is fogjátok.
A kaparós plakát egyaránt szolgálhat ötletadóként különböző programokhoz, bakancslistaként, és dekorációként is. Válasszatok ki egy kalandot, éljétek át, majd kaparjátok le a szürke réteget az adott esemény grafikájáról, így gyűjtve és megörökítve sok-sok nagyszerű közös új élményt és emléket.

Ideális ajándék gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt (de magadat is meglepheted vele 🙂), hiszen a plakát több egy egyszerű lakásdísznél – ezzel az ajándékkal igazi vidám, gondtalan percekkel ajándékozhatod meg szeretteid!

Kaparós plakát – 101 élmény anyával: Lepd meg vele édesanyádat, biztosan örülni fog neki!
Kaparós plakát – 101 élmény apával: Egy igazán ötletes ajándék apák napjára.
Kaparós plakát – 101 élmény legjobb barátnő: Mert a legjobb barátnő, a legjobb ajándékot érdemli és ez a plakát, abszolút annak mondható.
Kaparós plakát – 101 élmény legjobb haver: Igazi fiús programokkal, hogy sose unatkozzatok!
Kaparós plakát – 101 élmény legjobb lány testvér / Kaparós plakát – 101 élmény legjobb fiú testvér: Szülinapra, karácsonyra, vagy csak úgy, most már tudod mit kell adnod a világ legjobb testvérének.
Kaparós plakát – 101 családi program: A közös családi kalandokért, amikre jó lesz visszaemlékezni.
Kaparós plakát – 101 élmény pároknak: Csodás, romantikus, vicces, kalandos programokkal, amit a szerelmeddel a legszuperebb átélni.

Ha megtetszett a közös kalandozás és kapargatás, semmiképpen se hagyd ki 51 tavasz/nyári, vagy 51 őszi/téli kaland kaparós plakátunkat sem! Ez a két plakátunk a többivel ellentétben A/4-es méretű, így könnyen elhelyezhető akár a hűtőre, vagy az egyik szoba ajtajára, hogy mindig szem előtt legyen a bakancslista következő pontja. 🙂

Itt találod a kaparós plakátokat – csapj le rájuk gyorsan!

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.