Évtervező naptár 2023 | Éves tervező letöltés

Letölthető évtervező naptár 2023 ingyen!

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel? Ebben az évtervező naptárban minden fontos dátumot egy helyen fel tudsz jegyezni az egész évre!

12 oszlopba szedett letisztult és könnyen használható éves tervező naptár, amivel könnyen fogsz nagyobb kampányokat, fejlesztéseket és fontos határidőket éves szinten átláthatóan kezelni és jelölni.

✓ Nagyítható pdf – nyomtatható akár A5, A4, A3, A2, A1 vagy A0 méretben is!
✓ Az összes jelentős pirosbetűs ünnep
✓ Minden jelentős “neves” nap
✓ 2022 egész éves kampányok tervezéséhez
✓ Családi események, iskolai rendezvények jegyzeteléséhez
✓ BlackFriday kampányhoz
✓ Karácsonyi kampányhoz

Éves tervező naptár 2023 letöltés

Azonnal tiéd lehet az ingyenes 2023-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.

Mire jó egy évtervező naptár?

Ha szeretsz tervezgetni, programokat előre lefixálni, megszervezni eseményeket, akkor számodra már maga ez a tevékenység, a folyamat is élvezetes és egyfajta kikapcsolódás lehet. De emellett már biztosan megtapasztaltad, hogy roppant hasznos is. De mégis hogyan tudsz profitálni abból, ha évtervezőt használsz? Lássuk!

  • Előre látod mire és mikor kell felkészülnöd, nem marad egy fontos szervezési feladat sem az utolsó pillanatra. Be tudod osztani az idődet és az energiádat is, ha pontosan látod, mi áll előtted.
  • Biztonságérzeted ad, ha nem kell folyton improvizálnod és válságmenedzselned. Sőt a nem várt helyzeteket is magabiztosan és könnyebben tudod kezelni.
  • A kitűzött célokat leírva látva motivációt adnak, és elérésük igazi örömmel tölt el.
  • Kis és nagy gyermekes szülőként előre megtervezheted az iskolai szüneteket, hozzáigazítva a szabadságokat, így pontosan látni fogod, hol lesz szükség segítségre a gyerekek felügyeletében – bár erre van egy szuper családi falinaptárunk is!
  • Születésnapok, esküvők, és egyéb nagyobb családi események pénzügyi megtervezése óriási stressztől szabadíthat meg, ráadásul a tudatos tervezésért és költségvetés készítésért a családi budget is hálás lesz.
  • Munkád során is, miután beütemezed az évtervezőbe a különböző kampányokat, nagyobb projekteket, előre fel tudsz készülni olyan fontos dolgokra is, melyek felett valószínűleg elsiklanál, ha az utolsó pillanatban kellene összekapnod a teljes projektet.
  • Segíteni fog meghozni egyes döntéseket ha látod magad előtt a céljaid és a feladataid. Így sokkal könnyebb lesz nemet mondani azokra a dolgokra amik nem visznek közelebb a célok eléréséhez, és igent mondani olyan lehetőségekre, amik hozzásegítenek az álmaid megvalósításához. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy egy tiszta kép legyen előtted, azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnél és mit vársz el magadtól.

Ha családod és gyermekeid is vannak, akkor ajánljuk figyelmedbe a családi tervező falinaptárunkat, ahol egyszerre 6 ember programjait tudod havi naptárba jól láthatóan jegyzetelni. A heti tervező – A4 és A3 méretben – segít a feladatait jól kezelni otthon és az irodában, a feladatszervezővel pedig a gyermekek ismétlődő heti feladatait tudjátok közösen vezetni és a nap/hét végén jutalmazni. Még több falinaptár itt »

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.