Újdonság a 2020-as Lapraforgóban: hónaphatároló csomagok

Több újdonságot is tartogat a 2020-as Lapraforgó a 2019-eshez képest: ezek egyike a különböző stílusú, külön rendelhető hónapelválasztók. Dobd fel a korongos határidőnaplód stílusos, nőies hónaphatároló lapokkal!

Míg a 2019-es Lapraforgó önmagában is tartalmazott dekoratív hónaphatároló lapokat, a 2020-as határidőnaplónál már külön rendelhetővé váltak a hóhatárolók: de csak azért, hogy ebből is ki tudd választani azt, amelyik a leginkább tetszik! Most már nem egy, hanem ötféle stílus között választhatsz. Nézzük meg őket közelebbről!

Classic hónaphatároló csomag a lapraforgóhoz

A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz. A lapokon megtalálod az aktuális hónap legfontosabb jeles napjait is, és a közelgő családi ünnepeket is feljegyezheted rajtuk.

hónaphatárolók
Classic hónaphatárolók

Jeles napok hónaphatároló csomag

12 db dekoratív, A5-ös méretű, színes lap: 12 hónapelválasztó oldal, mely tartalmazza az aktuális hónap jeles napjait is, valamint 12 jegyzetoldal.

lapraforgó elválasztók
Jeles napok hónaphatárolók

Motivációs hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód különleges hónapelválasztó lapokkal, melyeken motiváló idézeteket találsz! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

motivacioshonaphatarolok 1
Motivációs hónaphatárolók

Akvarell – művészi hónaphatároló csomag

Imádod a lágy, harmonikus színeket? Dobd fel a korongos határidőnaplód szépséges, akvarell hatású hónaphatároló lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónapelválasztó, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

akvarellhonaphatarolok01 1
Akvarell hónaphatárolók

Hogy igazán egységes legyen a naptárad, válassz a hónaphelválasztó mellé Akvarell borítót és Akvarell matricacsomagot is!

akvarellmatricacsomag6
Akvarell matricacsomag

Steampunk művészi hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód steampunk hónapelválasztó lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

steampunkhonaphatarolok01 1
Steampunk hónaphatárolók

A Steampunk hónapelválasztó lapok tökéletes kiegészítője a Steampunk matricacsomag – ha tetszik ez a különleges stílus, dekoráld tovább a határidőnaplód a matricák segítségével! Sőt… a sorozat harmadik tagjaként füzeteidhez és naptáradhoz választhatsz Steampunk borítót is!

steampunkmatricacsomag2
Steampunk matricacsomag

További információ: Hónap elválasztók

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Neked ajánljuk

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

A boldog élet titka

A boldog élet megteremtése régen egyszerűbb volt? Mennyit hallgattuk nagyapáinkat ismételgetni, hogy „Bezzeg, amikor én voltam fiatal…”, vagy „A régi szép időkben…” és az elengedhetetlen

.