Újdonság a 2020-as Lapraforgóban: hónaphatároló csomagok

Több újdonságot is tartogat a 2020-as Lapraforgó a 2019-eshez képest: ezek egyike a különböző stílusú, külön rendelhető hónapelválasztók. Dobd fel a korongos határidőnaplód stílusos, nőies hónaphatároló lapokkal!

Míg a 2019-es Lapraforgó önmagában is tartalmazott dekoratív hónaphatároló lapokat, a 2020-as határidőnaplónál már külön rendelhetővé váltak a hóhatárolók: de csak azért, hogy ebből is ki tudd választani azt, amelyik a leginkább tetszik! Most már nem egy, hanem ötféle stílus között választhatsz. Nézzük meg őket közelebbről!

Classic hónaphatároló csomag a lapraforgóhoz

A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz. A lapokon megtalálod az aktuális hónap legfontosabb jeles napjait is, és a közelgő családi ünnepeket is feljegyezheted rajtuk.

hónaphatárolók
Classic hónaphatárolók

Jeles napok hónaphatároló csomag

12 db dekoratív, A5-ös méretű, színes lap: 12 hónapelválasztó oldal, mely tartalmazza az aktuális hónap jeles napjait is, valamint 12 jegyzetoldal.

lapraforgó elválasztók
Jeles napok hónaphatárolók

Motivációs hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód különleges hónapelválasztó lapokkal, melyeken motiváló idézeteket találsz! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

motivacioshonaphatarolok 1
Motivációs hónaphatárolók

Akvarell – művészi hónaphatároló csomag

Imádod a lágy, harmonikus színeket? Dobd fel a korongos határidőnaplód szépséges, akvarell hatású hónaphatároló lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónapelválasztó, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

akvarellhonaphatarolok01 1
Akvarell hónaphatárolók

Hogy igazán egységes legyen a naptárad, válassz a hónapelválasztó mellé Akvarell borítót és Akvarell matricacsomagot is!

akvarellmatricacsomag6
Akvarell matricacsomag

Steampunk művészi hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód steampunk hónapelválasztó lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

steampunkhonaphatarolok01 1
Steampunk hónaphatárolók

A Steampunk hónapelválasztó lapok tökéletes kiegészítője a Steampunk matricacsomag – ha tetszik ez a különleges stílus, dekoráld tovább a határidőnaplód a matricák segítségével! Sőt… a sorozat harmadik tagjaként füzeteidhez és naptáradhoz választhatsz Steampunk borítót is!

steampunkmatricacsomag2
Steampunk matricacsomag

További információ: Hónap elválasztók

     
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Évervező naptár letölthető nyomtatható

Évtervező naptár 2022

Letölthető évtervező naptár 2022 ingyen! Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel? Ebben az évtervező naptárban minden fontos dátumot egy helyen fel tudsz

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

.

Búcsúajándékot elfogadsz?

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel?

Azonnal tiéd lehet az ingyenes nyomtatható 2022-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.