Szállítási információk

Szállítás módja:

A Csaladinaptar.hu webáruházból a kiszállítás futárszolgálattal, előrefizetéssel vagy utánvéttel történik a Fürgefutár.hu Kft., illetve a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. közreműködésével. Minden esetben arra törekszünk, hogy a vevő számára minél kedvezőbb szállítást tudjunk biztosítani.
• Fürgefutár.hu Kft. 1122, Budapest, Maros utca 12. III. emelet
• GLS General Logistics Systems Hungary Kft. 2351 Alsónémedi,  GLS Európa u. 2.

Szállítás költsége: 
A házhozszállítás minimum költsége 1349 Ft, ezt érdemes a rendeléskor figyelembe venni, és inkább nagyobb mennyiséget rendelni, hogy megtérüljön a szállítás költsége. Vállaljuk, hogy a szállító által szabott mennyiségi korlátok, mérethatárok átlépése esetén minden további költséget mi fizetünk.
Szállítás határideje:
A 12 óráig beérkező megrendeléseket a beérkezést (előre fizetés esetében az összeg beérkezését) követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárnak, ezután kapsz egy értesítő e-mailt a várható szállításról, illetve a szállítás reggelén is kapsz egy újabb e-mailt a szállítás pontos időpontjáról (egy órás időintervallum megadásával).
Amennyiben nem felel meg a megadott időpont, a levélben található linkre kattintva van lehetőséged módosítani azt.
Ha a termék másnapi feladására készlethiány miatt nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben, vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ezen termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válassz. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.
Esetleges szállítási késedelem esetén a Malorg Bt.-t kártérítési kötelezettség nem terheli. A megrendelt termékek vételárának előreutalással való megfizetése esetén, amennyiben a megrendelés a Malorg Bt. érdekkörében felmerült okból hiúsul meg, úgy a Malorg Bt. a vételár összegét köteles visszautalni a megrendelő részére, ezen túlmenően a Malorg Bt.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
Személyes átvétel:
(Személyes átvétel választása esetén nem kell külön értesítő levélre várni).
Helye: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. II/113.
Ideje: hétfő, csütörtök 9-16 óráig, illetve más időpontban telefonos egyeztetés alapján
Tel: 06-20 207-6787