Szállítási információk

Szállítási információk2016-09-06

Szállítás módja: 
A Csaladinaptar.hu webáruházból a kiszállítás futárszolgálattal, illetve postai úton utánvéttel történik a BK TRANS EUROPE, illetve a Magyar Posta Zrt. közreműködésével. Minden esetben arra törekszünk, hogy a vevő számára minél kedvezőbb szállítást tudjunk biztosítani.
• SAD Logisztikai és Online Média Kft. 2030, Érd, Diósdi út 35.
• Magyar Posta ZRt. (székhelye: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.)
 
Szállítás költsége: 
A minimum költség 1190 Ft ezt érdemes a rendeléskor figyelembe venni, és inkább nagyobb mennyiséget rendelni, hogy megtérüljön a szállítás költsége. Vállaljuk, hogy a szállító által szabott mennyiségi korlátok, mérethatárok átlépése esetén minden további költséget mi fizetünk.
Szállítás határideje: 
A 15 óráig beérkező megrendeléseket a következő munkanapon átadjuk a futárnak, ezután kapsz egy értesítő e-mailt a várható szállításról, illetve a szállítás reggelén is kapsz egy újabb e-mailt a szállítás pontos időpontjáról (egy órás időintervallum megadásával).
Amennyiben nem felel meg a megadott időpont, a levélben található linkre kattintva van lehetőséged módosítani azt.
Ha a termék másnapi feladására készlethiány miatt nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben, vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ezen termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válassz. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.
Esetleges szállítási késedelem esetén a Családinet.hu Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli. A megrendelt termékek vételárának előreutalással való megfizetése esetén, amennyiben a megrendelés a Családinet.hu Kft. érdekkörében felmerült okból hiúsul meg, úgy a Családinet.hu Kft a vételár összegét köteles visszautalni a megrendelő részére, ezen túlmenően a Családinet.hu Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.