Szállítási információk

Szállítás módja:

A Csaladinaptar.hu webáruházból a kiszállítás futárszolgálattal, illetve csomagpontra (GLS, vagy Foxpost) történik, előrefizetéssel vagy utánvéttel a Fürgefutár.hu Kft., a GLS General Logistics Systems Hungary Kft., illetve a Foxpost Zrt. közreműködésével. Minden esetben arra törekszünk, hogy a vevő számára minél kedvezőbb szállítást tudjunk biztosítani.
• Fürgefutár.hu Kft. 1122 Budapest, Városmajor utca 35. II. emelet
• GLS General Logistics Systems Hungary Kft. 2351 Alsónémedi,  GLS Európa u. 2.
• Foxpost Zrt. 3200 Gyöngyös, Batsányi utca 9.

Szállítás költsége: 

A házhozszállítás minimum költsége 1349 Ft,
a csomagpontra történő szállítás minimum költsége 1109 Ft,
a csomagautomatába történő kézbesítés minimum díja pedig 790 Ft.

Ezt érdemes a rendeléskor figyelembe venni, és inkább nagyobb mennyiséget rendelni, hogy megtérüljön a szállítás költsége. Vállaljuk, hogy a szállító által szabott mennyiségi korlátok, mérethatárok átlépése esetén minden további költséget mi fizetünk.

Szállítás határideje:

A 12 óráig beérkező megrendeléseket a beérkezést (előre fizetés esetében az összeg beérkezését) követően 2 munkanapon belül átadjuk a futárnak, ezután kapsz egy értesítő e-mailt a várható szállításról, illetve a szállítás reggelén is kapsz egy újabb e-mailt a szállítás pontos időpontjáról (egy órás időintervallum megadásával).
Amennyiben nem felel meg a megadott időpont, a levélben található linkre kattintva van lehetőséged módosítani azt.
Ha a termék másnapi feladására készlethiány miatt nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben, vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ezen termék nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válassz. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.
Esetleges szállítási késedelem esetén a Malorg Bt.-t kártérítési kötelezettség nem terheli. A megrendelt termékek vételárának előreutalással való megfizetése esetén, amennyiben a megrendelés a Malorg Bt. érdekkörében felmerült okból hiúsul meg, úgy a Malorg Bt. a vételár összegét köteles visszautalni a megrendelő részére, ezen túlmenően a Malorg Bt.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

Személyes átvétel:

A személyes átvételi lehetőség átmenetileg szünetel. A változásról facebook oldalunkon és a webáruházban is tájékoztatjuk majd vásárlóinkat.