Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat, a hónap végéhez, vagy a hónap elejéhez a hét közepére?”

Mivel több, a fentiekhez hasonló levelet írtatok tavaly, ezért az idei határidőnaplót már úgy terveztük, hogy ebben se kelljen kompromisszumot kössetek!

Hó vége vagy hó eleje, nem probléma többé!

Azoknál a hónapoknál, ahol elseje nem hétfőre esik, az új hónap napjait halványabban nyomtattuk. Ugyanígy, a hónapot indító héten halványabban látszanak az előző hónap lapjai.

halvanynapok
Hó vége, vagy hó eleje? 3

Így mindenki eldöntheti, hogy melyiket szeretné használni, a hónap elválasztó lapokat pedig egyszerűen két jegyzetoldal közé tehetitek a hó vége után, a hónap összesítő elé. Vagy, ahova szeretnétek, hiszen ilyen sokoldalúan variálható naptárt nehezen találtok még egyet! 🙂

október 1
Hó vége, vagy hó eleje? 4
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.