Ha a Csaladinaptar.hu levelesládája kinyílik…

Munkánk során mindig igyekszünk a lehető legtöbbet beszélgetni olvasóinkkal, vásárlóinkkal, követőinkkel… Veletek. Szeretjük tudni, mit gondoltok, éreztek és mennyire vagytok megelégedve velünk. Nincs ez másképp akkor sem, amikor termékeinket tökéletesítjük, csiszolgatjuk annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségben adhassuk át Nektek. Szeretjük, ha kifejezitek felénk elégedettségeteket, mert az ilyen üzeneteket élmény olvasni – ebből mutatunk nektek most egy keveset: a Családi Falinaptár rajongói leveleiből szemezgettünk. Talán segít a döntésben, ha még hezitálsz, tőlünk rendeld-e a 2019-es falinaptáradat 😉

“Csak gratulálni tudok a munkátokhoz, igazán hasznos a naptár és más családoknak is örömet okoztunk vele (karácsonyi ajándékba kapták tőlünk).”

Sz. Ágnes

“Szívesen elmondom a véleményem, mivel imádom ezt a naptárat. Évek óta használok különböző családi naptárakat, mivel öt tagú családunk programjait sokkal könnyebb így követni. Családi tervező naptárból nincs túl nagy választék, ezért sokszor előfordult, hogy olyan képes családi naptárt használtam, amiben a képek nem igazán tetszettek, de a beosztás miatt megvettem. Ebben a naptárban pont ezt szeretem, hogy a képeket én adhatom hozzá, de még anélkül is tökéletes. A naptár színeit is nagyon szeretem, visszafogott mégis vidám, jó kedvem lesz, ha ránézek. Könnyen lapozható, jó a mérete, nagyon tetszik a beosztása, remekül áttekinthető, mivel hetek szerint is csoportosítva van. Hasznos a sok fontos kiegészítő információ pl.: névnapok (nincs minden naptárban), tanév eseményei, szünetek, pihenőnapok-munkanapok, ünnepek, sőt még az óraátállítás is benne van! A matricákat imádom, játékosan lehet tervezni, enélkül már nem is vennék naptárat. Ez az első olyan családi tervező naptáram, amire mindig jólesik ránézni és nagyon jól használható a család mindennapjainak tervezésében. Gratulálok és jó munkát, sok sikert a továbbiakhoz is!”

B.-né S. Katalin

“Nagyon szeretem a naptárt, különösen azért, mert ez az egyetlen a piacon, ami tényleg használható nagycsaládosként is. Jó a papír minősége, könnyen fog rá a ceruza is, szép a dizájn. Szeretem, hogy be van írva az összes iskolai szünet. Évek óta tőletek veszem a naptárt, és ez ezután is így lesz. :)”

H. Attiláné

“Én nagyon elégedett vagyok a naptáratokkal, valószínűleg káosz lenne a családban nélküle. Jó áttekinthető, a matricákkal különösen jól kezelhető. Sajnos rosszat nem tudok írni, de fogadjátok szeretettel ezt a pár sort egy elégedett vásárlótól!”

Ny. Györgyi

“Nagyon szeretem a naptárukat. Mielőtt rátaláltam, külföldről kellett rendelnem, mert Magyarországon nem találtam olyat, amiben nincsenek képek, fotók, fölösleges dolgok, csak a szöveges mezők a programok rögzítéséhez. Azt hiszem, egyedülálló ez a naptár és továbbra is az Önökét szeretem a legjobban.”

Sz. Krisztina

“Mint családanyának sok terhet levesz a vállamról, hogy az elfoglaltságokat, intéznivalókat nem csak én tartom nyilván -és ezért csinálom is meg, hanem van lehetősége a többi családtagnak részt venni a megoldásban 🙂 , valamint kiegészítgetni a saját dolgaikkal, amikre így én is jobban tudok figyelni. “

H. Éva

“Én nagyon örültem neki, hogy ilyen nagy lett a naptár! Évek óta nagy családi naptárt használok, de ez az új méret külön örömet szerzett nekem! 3 gyerek van a családban, és néhány háziállat is, amikhez szintén jó néha feljegyezni bizonyos dolgokat (mikor kell nyakörvet cserélni az élősködők miatt, oltások stb.). A szünetek, iskolai egységes történések is fantasztikus, hogy meg vannak jelölve; én nagyon köszönöm azt a munkát, ami ennek a minőségi végeredménynek a megvalósulását lehetővé teszi! További sikeres működést és sok vásárlót kívánok!”

K. Anita

“A falra akasztottuk a naptárat, és nagyon jó szolgálatot nyújt; a legjobb benne, hogy egy napot síkban látok minden családtagnál. Nekem nagyon tetszik. Átlátható, ami nekünk fontos, mert a férjem HÉV-vezető, a beosztását is beírjuk oda minden nap, így egy pillantásra egy vonalban látjuk, hogy melyik nap mi van éppen. Az utolsó üres rubrikába bevallom, a BL meccseket meg a jó focimeccseket tüntetem fel…:-) “

B.-né M. Mónika

“Nagyon szeretjük a naptárt! Minden megvan benne amire szükségünk van! Ennek hála a gyerekünk mindig ott van mindenhol ahová mennie kell pontos időben!! A férjem szereti a legjobban én sok mindent észben tartok jelölöm bőszen a naptárban. A férjemnek szüksége van erre!! A gyerek nem hagyott ki semmi programot különórat és a naptárnak köszönhetően sehol sem maradt ott!!! Hálával tartozom Nektek!!!!”

M. Tünde

Ezek a kedves sorok csak töredékét képezik az elégedett vásárlók lelkes üzeneteinek. Anyukák ezreinek könnyítettük már meg a mindennapjait és alig várjuk, hogy Neked is segíthessünk. Az idei naptárak már rendelhetők és sok újdonságot is találsz webshopunkban. Ne várj tovább, kattints!

Csaladinaptar.hu

Kép: freestocks.org / Pexels

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.