Napló borítóink

Aki már hozott létre új dolgot a semmiből, az tudja, hogy mennyi hibalehetőséggel jár, mire az ötletből kézzel fogható eredmény születik, hány prototípus kerül a kukába és készül helyette új, ami jobb, mint az elődje.

Amikor belevágtunk a naplók készítésébe, nagyon sok utánajárás, tárgyalás és próbálkozás előzte meg a gyártás elindítását.
Amennyire csak tudtunk, annyira körültekintőek voltunk méreteket, anyagminőséget, műszaki elgondolásokat illetően, és leírhatatlan volt az örömünk, amikor az első naplót a kezünkbe fogtuk.
Akkor azt hittük, hogy mostantól csak aktualizálni kell majd és új színeket, új mintákat kitalálni hozzá. Tévedtünk.

Ahogy telt az idő, és egyre régebb óta használtuk az első példányokat a naplóból, úgy derült ki, hogy van egy olyan szépséghiba, amire nem számítottunk, ráadásul nem is mindenkinél jelentkezik. Ez pedig, a laminált borító tartóssága, ugyanis vannak példányok, ahol egyszerűen szétválik néhány hónap használat után a laminálás két oldala.

Sajnos, mivel többféle fóliát vásároltunk, így nem tudjuk utólag megmondani, hogy melyik lehetett a rossz széria, de szörnyen érezzük magunkat tőle, mert az első amit leszögeztünk az volt, hogy kerül amibe kerül, de kizárólag jó minőségű termékeket fogunk készíteni. (Ezért is kérdezzük meg minden évben vásárlóinkat, hogy mennyire elégedettek, min szeretnének változtatni.)

A probléma orvoslására vettünk egy új laminálógépet, ami a maga kategóriájában az egyik legmagasabb színvonalat – ha nem a legmagasabbat – képviseli, és változtatunk a lamináló fóliák vastagságán is. Az alábbi táblázat, ami a fellowes.hu oldaláról származik, megmutatja, hogy melyik fóliavastagságot milyen használatra javasolja a gyártó cég.

laminálás

Mostantól kizárólag a 250 micronos lamináló fóliákat használjuk a borító lap mindkét oldalán, ezzel a cég ígérete szerint a legnagyobb igénybevételt is ki kell bírnia.

Mindemellett arra kérjük azokat a vásárlóinkat, akiknél probléma keletkezett a borítóval a használat során, hogy küldjék vissza nekünk postai úton a címük megadásával, és díjmentesen kicseréljük egy újra, akár másmilyenre is, mint az eredeti, ha megírják, hogy melyiket választanák helyette!

Már 11 féle minta közül választhatsz, nézz körül: Borítók