7 ok, amiért minden nőnek szüksége van tervező naptárra

Ha te is idegenkedsz attól, hogy a teendőket egyszerűen a telefonod emlékeztetőjébe pötyögd be, mert kézzelfoghatóbb, átláthatóbb – és nem utolsósorban szebb – megoldásra vágysz, a korongos tervezőnaptárt neked találtuk ki. Igazi, csajos naptár nőknek!

Bő tíz éve még mindenki zsebében ott lapult a notesz. Kicsi volt, nem is feltétlenül túl szép, de nem is ez volt a fő funkciója: csak azért használtuk, hogy a főbb elintéznivalókat – fodrász, iskolai szünetek, anyós születésnapja – bele tudjuk írni. Erre a célra tökéletesen meg is felelt, mert átlátható volt és praktikus.

Az okostelefonok terjedésével lassan elkezdett kikopni a notesz, de az igény azért sokakban megmaradt egy kézzelfogható, személyes naptárra – vagy inkább valami hasonlóra, ami azért mégis több ennél.

Egyedi naptár nőknek

A tervező naptár alapja a hagyományos határidőnapló, de ennél jóval többet is tud. Ha te is – mint annyian mások – úgy érzed, a telefonod nem a legmegfelelőbb eszköz a terveid, céljaid és elintéznivalóid számon tartására, és az esztétikai élményről sem szeretnél lemondani, akkor szerezz be egy tervező naptárt!

Miért jó tervező naptárt használni? Mutatjuk:

 1. Személyre szabott: Egészen mást kell fejben tartania egy kismamának, mint egy gyakorló anyukának, és a kisbabás, a kisgyerekes és az iskolás szülők ügyes-bajos dolgai is eltérnek egymástól. Nálunk az élethelyzetedhez leginkább illő naptárat választhatod ki ezen a linken.
 2. Emlékeztet a céljaidra: Hónap elején célokat tűzhetsz ki magad el, majd figyelheted, hogy haladsz a megvalósításukban.
  Fogyni szeretnél? Hetente jegyezd fel, eddig mennyit sikerült leadnod: visszatekintve ez erőt ad majd a folytatáshoz.
  Elhatároztad, hogy ezentúl kevesebb szemetet termelsz? Írd fel, ha sikerült környezetkímélő alternatívát találnod, hogy később se menjen ki a fejedből!
 3. Hetekre előre ütemezhetsz: A napló kialakításának köszönhetően nem csak a praktikus elintéznivalókat jegyezheted fel, hanem például azt is megtervezheted, mikor szeretnél kipróbálni egy új receptet, vagy végre valóban rendet rakni a ruhásszekrényben. A feladat tudatosításában nagyon sokat segít, ha leírod, majd utána naponta szembe jön veled.
 4. Úgy dobod fel, ahogy szeretnéd: Tematikus matricákkal színesítheted a naptárat, és máris jobb kedved lesz tőle! Ez azonban nem kötelező: ha a letisztultabb dizájn híve vagy, hagyhatod a lapokat fehéren. Éppen ez a jó benne, hogy mindenki a saját ízlése szerint dekorálhatja a naplót.

  ujmeretusliderek6

 5. Egy napló mindenre: A különböző tematikájú jegyzetlapoknak köszönhetően egyetlen füzetet használhatsz a pénzügyek vezetésére, a gyerek vicces aranyköpéseinek feljegyzésére, a célok kitűzésére és még számtalan egyéb dologra – amit amúgy vagy külön füzetekbe írnál, vagy megpróbálnál fejben tartani, aminek általában úgyis felejtés lenne a vége.

  penzugyitervezo 1

 6. Extra oldalak: Ha mindig magadnál tartod a naplót, bármikor lekötheted az unatkozó gyereket a benne található színezővel – sőt, te magad is színezhetsz. Kivághatsz belőle motivációs kártyákat, vagy olvashatod a kirándulási tippeket és sok mást is.
 7. Élvezet a használata! Komolyan. Öröm kézbe venni, kellemes a tapintása, jó ránézni. Még a nemszeretem feladatok feljegyzése sem olyan szörnyű, ha ilyen szép naplóba tehetjük (amit egyébként szeretünk inkább fel sem írni, így jó eséllyel elfeledkezni róla). Próbáld ki, és te is meglátod: ez az, amit sem a telefon, sem a hagyományos határidőnapló nem tud nyújtani.

korongosnaplobritok

Így készül tehát a különleges, egyedi naptár nőknek. Ha kedvet kaptál, nézz szét a webshopban! Itt találod a határidőnaplókat: Naplótervező

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.