7 ok, amiért minden nőnek szüksége van tervező naptárra

Ha te is idegenkedsz attól, hogy a teendőket egyszerűen a telefonod emlékeztetőjébe pötyögd be, mert kézzelfoghatóbb, átláthatóbb – és nem utolsósorban szebb – megoldásra vágysz, a korongos tervezőnaptárt neked találtuk ki. Igazi, csajos naptár nőknek!

Bő tíz éve még mindenki zsebében ott lapult a notesz. Kicsi volt, nem is feltétlenül túl szép, de nem is ez volt a fő funkciója: csak azért használtuk, hogy a főbb elintéznivalókat – fodrász, iskolai szünetek, anyós születésnapja – bele tudjuk írni. Erre a célra tökéletesen meg is felelt, mert átlátható volt és praktikus.

Az okostelefonok terjedésével lassan elkezdett kikopni a notesz, de az igény azért sokakban megmaradt egy kézzelfogható, személyes naptárra – vagy inkább valami hasonlóra, ami azért mégis több ennél.

Egyedi naptár nőknek

A tervező naptár alapja a hagyományos határidőnapló, de ennél jóval többet is tud. Ha te is – mint annyian mások – úgy érzed, a telefonod nem a legmegfelelőbb eszköz a terveid, céljaid és elintéznivalóid számon tartására, és az esztétikai élményről sem szeretnél lemondani, akkor szerezz be egy tervező naptárt!

Miért jó tervező naptárt használni? Mutatjuk:

 1. Személyre szabott: Egészen mást kell fejben tartania egy kismamának, mint egy gyakorló anyukának, és a kisbabás, a kisgyerekes és az iskolás szülők ügyes-bajos dolgai is eltérnek egymástól. Nálunk az élethelyzetedhez leginkább illő naptárat választhatod ki ezen a linken.
 2. Emlékeztet a céljaidra: Hónap elején célokat tűzhetsz ki magad el, majd figyelheted, hogy haladsz a megvalósításukban.
  Fogyni szeretnél? Hetente jegyezd fel, eddig mennyit sikerült leadnod: visszatekintve ez erőt ad majd a folytatáshoz.
  Elhatároztad, hogy ezentúl kevesebb szemetet termelsz? Írd fel, ha sikerült környezetkímélő alternatívát találnod, hogy később se menjen ki a fejedből!
 3. Hetekre előre ütemezhetsz: A napló kialakításának köszönhetően nem csak a praktikus elintéznivalókat jegyezheted fel, hanem például azt is megtervezheted, mikor szeretnél kipróbálni egy új receptet, vagy végre valóban rendet rakni a ruhásszekrényben. A feladat tudatosításában nagyon sokat segít, ha leírod, majd utána naponta szembe jön veled.
 4. Úgy dobod fel, ahogy szeretnéd: Tematikus matricákkal színesítheted a naptárat, és máris jobb kedved lesz tőle! Ez azonban nem kötelező: ha a letisztultabb dizájn híve vagy, hagyhatod a lapokat fehéren. Éppen ez a jó benne, hogy mindenki a saját ízlése szerint dekorálhatja a naplót.

  ujmeretusliderek6

 5. Egy napló mindenre: A különböző tematikájú jegyzetlapoknak köszönhetően egyetlen füzetet használhatsz a pénzügyek vezetésére, a gyerek vicces aranyköpéseinek feljegyzésére, a célok kitűzésére és még számtalan egyéb dologra – amit amúgy vagy külön füzetekbe írnál, vagy megpróbálnál fejben tartani, aminek általában úgyis felejtés lenne a vége.

  penzugyitervezo 1

 6. Extra oldalak: Ha mindig magadnál tartod a naplót, bármikor lekötheted az unatkozó gyereket a benne található színezővel – sőt, te magad is színezhetsz. Kivághatsz belőle motivációs kártyákat, vagy olvashatod a kirándulási tippeket és sok mást is.
 7. Élvezet a használata! Komolyan. Öröm kézbe venni, kellemes a tapintása, jó ránézni. Még a nemszeretem feladatok feljegyzése sem olyan szörnyű, ha ilyen szép naplóba tehetjük (amit egyébként szeretünk inkább fel sem írni, így jó eséllyel elfeledkezni róla). Próbáld ki, és te is meglátod: ez az, amit sem a telefon, sem a hagyományos határidőnapló nem tud nyújtani.

korongosnaplobritok

Így készül tehát a különleges, egyedi naptár nőknek. Ha kedvet kaptál, nézz szét a webshopban! Itt találod a határidőnaplókat: Naplótervező

     
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Évervező naptár letölthető nyomtatható

Évtervező naptár 2022

Letölthető évtervező naptár 2022 ingyen! Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel? Ebben az évtervező naptárban minden fontos dátumot egy helyen fel tudsz

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

.

Búcsúajándékot elfogadsz?

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel?

Azonnal tiéd lehet az ingyenes nyomtatható 2022-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.