Anyák napi ajándékötletek a legcsodásabb Édesanyáknak

Mikor van anyák napja? Minden évben május első vasárnapján ünnepeljük a drága, szeretett édesanyákat. Anyák napi ajándékötleteinkkel szeretnénk segíteni az ő napjuk bearanyozásában, éppen ezért kreatív, hasznos és kifejezetten anyukák számára tervezett termékeinket most csokorba szedtük.
Nézelődj, válogass és lepd meg édesanyád, nagymamád egy olyan ajándékkal, ami a leginkább jellemzi őt és amivel életét könnyíted és szépíted meg!

Szervezést és tervezést segítő kreatív tábláink

Három fajta kreatív táblánk, segítséget jelent a családi élet szervezésében, így nem véletlenül került bele az anyák napi ajándékötleteink csokorba. Menü tervező táblánkkal megtervezhető a család egy egész heti étkezése, kívánságlistával és bevásárló listával együtt. Otthoni Feladat táblánk a többgyerekes családanyák részére lett megálmodva, könnyen és hatékonyan kiosztható minden házimunka, sőt a megfelelő jutalmazás is vezethető a táblán, ami igazán nagy motiváló erő a gyerekek számára (is :D). Családi szervező rendszer táblánk pedig egy komplex szervezést teszt lehetővé, feladatok és programok vezetésére, számos jegyzetelési felülettel, az átlátható családi élet megteremtéséért. Webshopunkban találsz a táblákhoz táblafilceket, több színben is.

Anya csomag

Egy nyüzsgő család összes programját észben tartani, összefogni, megszervezni embert próbáló feladat – az Anya csomagban azonban minden megtalálható, amire szükség van a tervezéshez. A család adatainak vezetése, heti feladatok jegyzése, menstruációs naptár, nyaralás tervező és pénzügyi tervező 12 hónapra, valamint egy egész évre elegendő heti bontású, bevásárló listával ellátott heti menü tervező is került a csomagba. Az Anya csomag kibővíthető Tipegő csomagunkkal, vagy Nagyobb gyermek csomagunkkal, a gyermekek életkorának megfelelően. Anyák napi ajándéknak tökéletes választás bármelyik kiegészítő csomagunkra is esik a választás.

Kismama napló és Babanapló

Újdonsült édesanyák számára szuper anyák napi ajándék a Kismama naplónk, melyben a várandóság 9 hónapja alatt megélt minden emlék, fontos pillanat, érzés megörökíthető. Könnyen és átláthatóan vezethető az összes orvosi vizsgálat időpontja, védőnői találkozók és egyéb fontos mérföldkövek. A Babanapló pedig a már megszületet csöppség első egy évének megörökítését segíti. Ebben a csomagban rengeteg hasznos táblázat található (hozzátáplálási, alvásfigyelő, fogfejlődési … stb.), valamint olyan fontos információk amik alapján a baba fejlődését segíthetjük és követhetük nyomon.
Azoknak a kisbabás édesanyáknak pedig, aki egy óriásplakáton jelölnék a kisbaba első mérföldköveit, annak a Baba első élményei kaparós plakátunkat ajánljuk. A Baba bakancslista színt visz a szürke hétköznapokba, mivel a lekaparható képek feletti feliratokon látjuk, hogy mi is vár ránk a jövőben, milyen kalandokban lesz részünk a babával. Vásárlói visszajelzések alapján írhatjuk, hogy ez egy csodálatos ajándék, aminek biztosan nagyon fog örülni aki kapja.

Matrica csomagok édesanyáknak

Ha a megajándékozni kívánt anyukának már van határidőnaplója, biztosan nagyon fog örülni, ha megleped egy hozzá passzoló matricacsomaggal. Ezekkel a matricákkal még színesebbé válik a napló, sőt maga a kitöltés is mókássá és az unalmas rutin helyett Ha van már határidőnaplója az édesanyának vagy nagymamának, biztosan nagyon fog örülni, ha megleped egy hozzá passzoló matricacsomaggal. Ezekkel a matricákkal még színesebbé válik a napló, sőt maga a kitöltés is mókássá és az unalmas rutin helyett, egy kreatív élménnyé válik.

Több matricacsomag közül is válogathatsz ha anyák napi ajándéknak, a matricák mellett döntesz. Szaranya matricacsomagunk egy tréfás elnevezés csupán, ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek van humorérzékük és szeretnek nevetni, néha még saját magukon is 🙂 . Mindennapok matricacsomagunk a napi, heti rutinokat teszi színesebbé a naplóban. De van matricacsomagunk kifejezetten a gyermekek életkora szerint, így jelölve a korosztályok szerinti eseményeket, programokat.

Közös élményt ajándékba

Nincs is szebb ajándék egy édesanya számára, mint a családdal közösen megélt élmények. Anyák napi ajándékötleteink között így mindenképp helyet kapott 101 családi program kaparós plakátunk, amin ahogy a nevéből már sejthető, 101 szuper családi programötlet található. Mindezt olyan formában, mint a kaparós sorsjegyek, annyi különbséggel, hogy itt a “nyeremény” garantált, 100% boldog pillanatok és közösen átélt családi élmények várnak rátok.

Egyedi bögre a legjobb anyukának

Egy bögre lehet unalmas és személytelen ajándék, de nem a csaladinaptár.hu bögréi! Csodaszép és minőségi bögréink az általad megadott kedves üzenettől lesz személyes és szívhez szóló ajándék, mely minden használat alkalmával mosolyt fog csalni a megajándékozott édesanya arcára. ❤️

Szuper kiegészítők már meglévő határidőnaplóhoz

Ha a Határidőnapló már megvan, nálunk szuper kiegészítőket találsz hozzá, amiknek biztosan sikerük lesz egy lelkes naplóvezető anyukánál. Alábbi termékeink mind hasznosak és igazán feldobják a határidőnaplót és annak használati élményét.

Ajándékkártya

Ha szeretnél biztosra menni és magát a vásárlás, napló összeállítás élményével is megajándékozni édesanyád, válaszd az ajándékkártyánkat! Minimum 5.000Ft értékben feltölthető – ám az összeget átírhatod. Akár saját képet is feltölthetsz amelyet a végén a nyomtatható ajándékutalvány pdf részébe automatikusan be fogunk illeszteni és azonnal letöltheted.

További anyák napi ajándékötleteink

Ha valami mást keresel, nézz körül másik két webshopunkban. A Droppi.hu oldalon minőségi termosz tumblereket és prémium minőségű hőtartó palackokat találsz rengeteg szín választékban. A MancsDekor.hu oldalon pedig olyan egyedi portrékat készíthetsz kis kedvencedről, amilyet máshol biztosan nem találsz! Profi grafikusaink az általad küldött fénykép mintájára elkészítik a kutyus, cicus egyedi portréját.

Ingyenesen letölthető ajándék!

Készítettünk két letölthető ajándékot is mellyel meglepheted édesanyád, illetve Nagymamád. Töltsd le a színes, vagy a fekete-fehér verziót, tedd igazán személyessé a saját gondoltaiddal és varázsolj mosolyt a legjobb anya, vagy nagyi arcára. 🙂

Reméljük tetszettek anyák napi ajándékötleteink és sikerül hozzájárulnunk egy szuper anyák napi ünnepléshez!

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.