Pedagógus naptár 2023/24: megkönnyíti az életed

Töretlen a Lapraforgó sikere: a népszerű, korongokra fűzött lapokból már többféle jegyzetfüzetet, határidőnaplót, anyáknak készült határidőnaplót, és pedagógus naptárt is találsz termékeink között. Nézzük, mit tud egy korongos pedagógus naptár!

Pedagógus naptár 2023/24

Pont olyan, amilyennek megtervezed, bővíthető, segít a tanításban, segít, hogy közelebb kerülj az osztályodhoz, csoportodhoz: nézzük meg közelebbről, hogy milyen előnyöket és meglepetéseket tartogat a 2023/24-es pedagógus tanári naptár.

Korongos fűzés

Miért jobb ez a különleges fűzés, mint például egy spirál? Olvasd el, miért korongok tartják össze a füzeteink lapjait!

Ennek a technikának köszönhetően a lapokat bármikor el lehet távolítani a füzetből vagy naptárból – de később vissza is lehet helyezni azokat. Így te állíthatod össze, melyik lap hova kerüljön, illetve azt is, hogy milyen kiegészítő lapokkal bővíted a naptárad. Lefűzhetsz a határidőnaplódba gyermekeiddel kapcsolatos fontos és hasznos lapokat, vagy épp bővítheted plusz jegyzetlapokkal, ha kevésnek találnád a jegyzetelési, rajzolási lehetőséget.

Úgy állíthatod össze a füzeted és naptárad, ahogy szeretnéd: te választhatod ki a korongok színét, a belső lapokat, sőt, a borítót is! Már 100 féle minta közül választhatsz.

Hasznos oldalak az alap naptáron felül

Pedagógus naptárunkban egy tanévnyi határidőnaplón túl számos olyan lapot helyeztünk el, amire egy tanárnak, óvónőnek szüksége lehet a munkája során. Ilyen például a bővített órarend, az értékelő oldalak, szülői értekezlet tervezők, kirándulástervezők, pénzügyi oldalak, fejlődést követő oldalak.

pedagogusnaptarlapok

Szélesítheted a gyerekek látókörét!

A naptár a megszokottnál sokkal több világnapot tartalmaz, melyeket megtalálsz a hóelválasztó lapokon, a naptárban az aktuális napoknál, és egyben összegyűjtve is, egy külön oldalon. Ez mind segíthet az órák megtervezésében: a méhek világnapján például több tantárgy keretén belül is beszélhetsz róluk! Legyen a téma akár a környezetvédelem, a méhek testfelépítése, vagy akár osztályfőnöki órán a méhek szorgossága 🙂 A világnapok remek alkalmat biztosítanak arra, hogy segítségükkel szélesítsd a gyerekek látókörét.

pedagogushonaphatarolok

Segít, hogy még jobb pedagógussá válj

A hasznos, tervezést megkönnyítő lapok mellett olyan oldalakat is megtalálsz a naptárban, amik segíthetnek az osztályból közösséget formálni, vagy a gyerekek lelkét ápolni. Többek között kitölthető céltervező lappal, osztályalkotmány ötletekkel, önbizalom növelő mondatokkal, problémamegoldó képességet fejlesztő lapokkal is bővítettük a naptárt.

Pont olyan, amilyet szeretnél

Tudod, a korongok segítségével úgy állítod össze a naptárad, ahogy csak szeretnéd! Hogy tényleg olyan legyen a naplód, amit szívesen nézegetnél egy éven át, már összesen 40 féle borító és 15 féle korongszín között válogathatsz! Ha kifejezetten pedagógus naptár feliratú  borítót szeretnél, akkor is többféle dizájn közül választhatsz. Naplótervezőnkben néhány kattintással összerakhatod, és azt is láthatod, hogy néz ki egyben, amit megálmodtál! Próbáld ki: Naplótervező

Sőt… plusz kiegészítő lapokkal, jegyzetlapokkal, és matricacsomagokkal is bővítheted a naptárad, amiket le tudsz fűzni a meglévő lapok közé.

Esti relax a pedagógus naptár segítségével: tervezz, lazulj, dekorálj!

A Lapraforgó méreteihez tervezett, tematikus matricacsomagjainkkal kedvedre dekorálhatod a naptárad, és látványosan jelölheted a fontosabb napokat, eseményeket, vagy megörökítheted az aktuális hangulatodat. A Pedagógus naptár szépséges kiegészítője lehet a Pedagógus matricacsomag: nézd meg közelebbről, mit tartalmaz! 🙂 Mindez remek módszer lehet egy kis esti elcsendesülésre: tervezd meg előre a napjaidat, jegyzetelj, rajzolj, dekorálj, pihenj, írd fel az aznapi legkedvesebb emlékeid, és gyönyörködj a naptáradban!

pedagmatrica
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.