Naptár anyáknak: mit tartalmaz a megújult Anya csomag?

Megújítottuk a tavalyi, nagy sikerű Lapraforgót, hogy ne csak az édesanyák tudják használni. A szülők számára érdekes lapok már nem részei az alap határidőnaplónak – helyette egy új, még szuperebb Anya csomagban találod meg a tavalyi, anyasághoz köthető oldalakat. Sőt: más újdonságokat is tartalmaz a csomag – ezeket mutatjuk most be. Hasznos naptár anyáknak!

Az Anya csomagban megtalálod azokat a lapokat, amik tavalyról már ismerősek lehetnek: a család adatait, családi ruha- és cipőméreteket, a családtagok kedvenc ételeit összegyűjtő lapot (melyeken összesen 6 családtag adatait, kedvenceit vezetheted átláthatóan), menstruációs naptárt, nyaralástervező oldalt, ünnepi jegyzetoldalt, valamint a karácsonyi ajándéktervező oldalt. 

Ezen felül: találsz egy nyári tervező naptároldalt is a csomagban, ahol látványosan jelölheted a nyári szabadságokat, utazásokat – és mellé jegyzeteket is készíthetsz.
A csomag tartalmaz ezen kívül 52 db családi naptár oldalt, melyeken minden héten felírhatod az egész család összes programját – ez a nagy sikerű Családi Falinaptár “kistestvére”, amit így a táskádban is magaddal hordhatsz, és mindig kéznél lesz! A saját programjaid mellett – amiket a határidőnaplód alap lapjain vezetsz – így plusz 5 családtag teljes heti elfoglaltságait is nyomonkövetheted a saját naptáradban.

naptár anyáknak: családi naptár
Családi programok összesítő oldala (bal oldalon). Jobb oldalon az alap határidőnapló egy lapja

A családi naptároldalak hátoldalán pedig összesen 52 db heti menütervezőt+bevásárlólistát találsz.

menütervező lapok
Anya vagyok kiegészítő csomag (jobb oldalon). Bal oldalon az alap határidőnapló egy lapja

Ami változott még: a havi pénzügyi tervezőt megújítottuk és átláthatóbbá tettük, sőt: most már nem egy, hanem havi két oldalon jegyezheted fel a családi kassza változásait.

naptár anyáknak: pénzügyi tervező lapok
Anya vagyok kiegészítő csomag, pénzügyi tervező oldalak

Naptár anyáknak

A kibővített és megújult Anya csomag tartalma tehát:

 • Család adatai: egy lapon láthatod összesen 6 családtag legfontosabb adatait (tajszám, sz.ig.szám, vércsoport, iskolai/munkahelyi telefonszám, szedett gyógyszerek, allergia, stb.) (1 oldal)
 • Menstruációs naptár (1 oldal)
 • Öltözködés, ruha- és cipőméretek: 6 családtag méretit és kedvenc márkáit jegyezheted le egy oldalra (1 oldal)
 • Kedvenc ételek: 6 családtag töltheti ki a táblázatot a kedvenc ételeiről, amiről bármikor puskázhatsz, amikor épp nincs ötleted, mi legyen a vacsora (1 oldal)
 • Nyaralás tervező oldal (1 oldal)
 • Nyári szabadságok, táborok, nyaralások összesítő oldala (1 oldal)
 • Ünnepi jegyzetek (1 oldal)
 • Karácsonyi ajándékok tervező oldala (átláthatóan vezetheted, kinek, mit, és hol veszel meg – 1 oldal)
 • Minden hónaphoz tartozik egy kétoldalas pénzügyi tervező, amin a család összes kiadását és bevételét vezetheted (2 oldal)
 • Heti menü és bevásárló lista (52 oldal, hogy minden héten újat tudj kezdeni): a hét minden napjára összeírhatod a menüt, ami alapján kitöltheted a nagybevásárlásra szánt listát is.
 • Családi naptár (heti összesítő) (52 oldal, hogy minden hétre jusson): a saját programjaidat részletesen vezetheted a határidőnaplódban, a családi naptár oldalon pedig ezen felül 5 családtag elfoglaltságait, különóráit írhatod fel. Így még könnyebbé válik a tervezés és a szervezés, hisz mindent egy helyen láthatsz a saját naptáradban!

Fontos: az anya csomag nem határidőnapló, hanem kiegészítő csomag. Ahhoz, hogy teljes értékű naptárként tudd használni, szükséged lesz mellé egy alap határidőnaplóra, valamint korongokra és borítóra is. 

Ne feledd: gyermeked életkora szerint további kiegészítő csomagokkal is bővítheted a naptárt, valamint tematikus, szépséges matricákkal is dekorálhatod – pihentető elfoglaltság a napló csinosítása esténként, amikor már elcsendesült a lakás, és szeretnél egy kicsit szervezni, tervezni, naplót írni, dekorálni, kreatívkodni.

Nincs más hátha, mint összeállítani magadnak a tökéletes AnyaNaptárt! 🙂

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.