Naptár anyáknak: mit tartalmaz a megújult Anya csomag?

Megújítottuk a tavalyi, nagy sikerű Lapraforgót, hogy ne csak az édesanyák tudják használni. A szülők számára érdekes lapok már nem részei az alap határidőnaplónak – helyette egy új, még szuperebb Anya csomagban találod meg a tavalyi, anyasághoz köthető oldalakat. Sőt: más újdonságokat is tartalmaz a csomag – ezeket mutatjuk most be. Hasznos naptár anyáknak!

Az Anya csomagban megtalálod azokat a lapokat, amik tavalyról már ismerősek lehetnek: a család adatait, családi ruha- és cipőméreteket, a családtagok kedvenc ételeit összegyűjtő lapot (melyeken összesen 6 családtag adatait, kedvenceit vezetheted átláthatóan), menstruációs naptárt, nyaralástervező oldalt, ünnepi jegyzetoldalt, valamint a karácsonyi ajándéktervező oldalt. 

Ezen felül: találsz egy nyári tervező naptároldalt is a csomagban, ahol látványosan jelölheted a nyári szabadságokat, utazásokat – és mellé jegyzeteket is készíthetsz.
A csomag tartalmaz ezen kívül 52 db családi naptár oldalt, melyeken minden héten felírhatod az egész család összes programját – ez a nagy sikerű Családi Falinaptár “kistestvére”, amit így a táskádban is magaddal hordhatsz, és mindig kéznél lesz! A saját programjaid mellett – amiket a határidőnaplód alap lapjain vezetsz – így plusz 5 családtag teljes heti elfoglaltságait is nyomonkövetheted a saját naptáradban.

naptár anyáknak: családi naptár
Családi programok összesítő oldala (bal oldalon). Jobb oldalon az alap határidőnapló egy lapja

A családi naptároldalak hátoldalán pedig összesen 52 db heti menütervezőt+bevásárlólistát találsz.

menütervező lapok
Anya vagyok kiegészítő csomag (jobb oldalon). Bal oldalon az alap határidőnapló egy lapja

Ami változott még: a havi pénzügyi tervezőt megújítottuk és átláthatóbbá tettük, sőt: most már nem egy, hanem havi két oldalon jegyezheted fel a családi kassza változásait.

naptár anyáknak: pénzügyi tervező lapok
Anya vagyok kiegészítő csomag, pénzügyi tervező oldalak

Naptár anyáknak

A kibővített és megújult Anya csomag tartalma tehát:

 • Család adatai: egy lapon láthatod összesen 6 családtag legfontosabb adatait (tajszám, sz.ig.szám, vércsoport, iskolai/munkahelyi telefonszám, szedett gyógyszerek, allergia, stb.) (1 oldal)
 • Menstruációs naptár (1 oldal)
 • Öltözködés, ruha- és cipőméretek: 6 családtag méretit és kedvenc márkáit jegyezheted le egy oldalra (1 oldal)
 • Kedvenc ételek: 6 családtag töltheti ki a táblázatot a kedvenc ételeiről, amiről bármikor puskázhatsz, amikor épp nincs ötleted, mi legyen a vacsora (1 oldal)
 • Nyaralás tervező oldal (1 oldal)
 • Nyári szabadságok, táborok, nyaralások összesítő oldala (1 oldal)
 • Ünnepi jegyzetek (1 oldal)
 • Karácsonyi ajándékok tervező oldala (átláthatóan vezetheted, kinek, mit, és hol veszel meg – 1 oldal)
 • Minden hónaphoz tartozik egy kétoldalas pénzügyi tervező, amin a család összes kiadását és bevételét vezetheted (2 oldal)
 • Heti menü és bevásárló lista (52 oldal, hogy minden héten újat tudj kezdeni): a hét minden napjára összeírhatod a menüt, ami alapján kitöltheted a nagybevásárlásra szánt listát is.
 • Családi naptár (heti összesítő) (52 oldal, hogy minden hétre jusson): a saját programjaidat részletesen vezetheted a határidőnaplódban, a családi naptár oldalon pedig ezen felül 5 családtag elfoglaltságait, különóráit írhatod fel. Így még könnyebbé válik a tervezés és a szervezés, hisz mindent egy helyen láthatsz a saját naptáradban!

Fontos: az anya csomag nem határidőnapló, hanem kiegészítő csomag. Ahhoz, hogy teljes értékű naptárként tudd használni, szükséged lesz mellé egy alap határidőnaplóra, valamint korongokra és borítóra is. 

Ne feledd: gyermeked életkora szerint további kiegészítő csomagokkal is bővítheted a naptárt, valamint tematikus, szépséges matricákkal is dekorálhatod – pihentető elfoglaltság a napló csinosítása esténként, amikor már elcsendesült a lakás, és szeretnél egy kicsit szervezni, tervezni, naplót írni, dekorálni, kreatívkodni.

Nincs más hátha, mint összeállítani magadnak a tökéletes AnyaNaptárt! 🙂

     
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Évervező naptár letölthető nyomtatható

Évtervező naptár 2022

Letölthető évtervező naptár 2022 ingyen! Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel? Ebben az évtervező naptárban minden fontos dátumot egy helyen fel tudsz

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

.

Búcsúajándékot elfogadsz?

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel?

Azonnal tiéd lehet az ingyenes nyomtatható 2022-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.