Támogasd a csaladinaptar.hu segítségével a koraszülött babákat!

Ha 2019. november 17-24. között választasz bármit webshopunkban, vásárlásod értékének 30%-át eljuttatjuk a KORE – Koraszülöttekért Országos Egyesületének.

November 17. a koraszülöttek világnapja. Ők azok, akik születésüktől fogva küzdelmet vívnak az életért, akik nagyon sok erőre, támogatásra, kezelésre, szeretgetésre, ápolásra szorulnak. A korababák készületlenül érkeznek a világra – orvosok, ápolók kemény munkája, szüleik véget nem érő imái segítik át őket első napjaikon, heteiken.

Korababáért aggódni egy végtelenül távolinak tűnő üvegfal mögül, heteken át lélegzetvisszafojtva figyelni minden apró jelet; összetörni majd felállni, reménykedni, fohászkodni – mindezt egyre több szülőnek kell átélnie. Magyarországon tízből egy baba túl korán – a terhesség 37. hete előtt – érkezik meg közénk.

Korababák támogatása a koraszülöttek hetén

Nagyon szeretnénk támogatni a pici harcosokat és családjukat – s most arra kérünk, hogy Te is segíts ebben! Ehhez nem kell mást tenned, mint a megadott héten megvásárolni azokat a termékeinket, amikhez egyébként is szerettél volna hozzájutni.
November 17-24. között minden csaladinaptar.hu-n történő vásárlás árának 30%-át átutaljuk a KORE – Koraszülöttekért Országos Egyesülete számára. Így ha azon a héten rendelsz tőlünk valamit a webshopon keresztül, akkor elmondhatod magadról, hogy Te is támogattad a koraszülött babákat.

“A koraszülött csecsemő apró és törékenynek tűnik, de soha ne becsüld alá bátorságát, erejét és határozottságát.”

/Julia Toivonen/

Segítsünk együtt a korababáknak és szüleiknek – hogy ugyanolyan esélyekkel induljanak az életben, mint időben érkezett társaik!

Indexkép: Pexels / Pixabay

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Neked ajánljuk

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

A boldog élet titka

A boldog élet megteremtése régen egyszerűbb volt? Mennyit hallgattuk nagyapáinkat ismételgetni, hogy „Bezzeg, amikor én voltam fiatal…”, vagy „A régi szép időkben…” és az elengedhetetlen

.