Classic hónaphatároló csomag

636 Ft

12 db dekoratív, A5-ös méretű, színes lap: 12 hangulatos, nőies hónaphatároló oldal, valamint 12 jegyzetoldal. A speciális lyukasztással rendelkező lapok lefűzhetők a korongos határidőnaplókba és jegyzetfüzetekbe.

Készleten

Leírás

Dobd fel a korongos határidőnaplód stílusos, nőies hónaphatároló lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz. A lapokon megtalálod az aktuális hónap legfontosabb jeles napjait is, és a közelgő családi ünnepeket is feljegyezheted rajtuk.

Classic hónaphatárolók
Classic hónaphatárolók

A speciális lyukasztásnak köszönhetően a hónaphatárolókat ugyanúgy áthelyezheted, ahogy a határidőnaplód alap lapjait – ez a Lapraforgó egyik legnagyobb előnye. A csomaggal látványosan elkülönítheted egymástól a hónapokat, de ha a hátoldalukon fontos havi jegyzeteket készítesz évközben, amiket később szeretnél egyben is átnézni, akkor egymás mellé is fűzheted a hónapok lapjait, hogy áttekinthetőbbek legyenek a jegyzeteid.

Classic hónaphatárolók

A hónaphatárolókat 1-2 perc alatt lefűzheted a korongos határidőnaplód lapjai közé – így varázsolhatsz virágos, nőies hangulatot egész évre néhány mozdulattal!

Classic hónaphatárolók
Classic hónaphatároló lapok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.