Kisbabás élet matrica csomag

1790 Ft

Kisbabád van? Segítünk vidáman megörökíteni az összes fogacska kibújásának időpontját, a fejlődési mérföldköveket, a vidám – és kevésbé vidám – eseményeket a kis mocorgóval.

Esténként, mikor már alszik és még így is hiányzik, örökítsd meg színes, vidám matricák segítségével a napi eseményeket, hogy később megmutathasd neki is – vagy bárkinek, akinek szeretnéd – hogyan fejlődött a Szemedfénye.

10 íven, több mint 260 vidám, színes matrica, kifejezetten az Anyanaptárhoz méretezve!

Leírás

10 db 21 x 10 cm-es íven több mint 200 színes, vidám matrica, amivel öröm a naptáradat szépíteni, díszíteni. Kifejezetten az Anyanaptár rubrikáihoz terveztük és méreteztük őket – a legkisebb 2x2cm, a legnagyobb pedig 3,5x5cm – de akár önmagukban is használhatók.

Segít a jegyzetek készítésében, emlékeztetők, figyelmeztetések jelölésében, de az olyan szokások követésében is, mint például a vitaminok, gyógyszerek napi bevétele.

Segítségükkel határidőnaplódat babanaplóvá változtathatod, szép, élénk színű matricák segítségével jegyezheted fel az összes fontos mérföldkövet! meglátod évek múlva milyen jó lesz újra nézni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…