Kisbabás élet matrica csomag

1790 Ft

Kisbabád van? Segítünk vidáman megörökíteni az összes fogacska kibújásának időpontját, a fejlődési mérföldköveket, a vidám – és kevésbé vidám – eseményeket a kis mocorgóval.

Esténként, mikor már alszik és még így is hiányzik, örökítsd meg színes, vidám matricák segítségével a napi eseményeket, hogy később megmutathasd neki is – vagy bárkinek, akinek szeretnéd – hogyan fejlődött a Szemedfénye.

10 íven, több mint 260 vidám, színes matrica, kifejezetten az Anyanaptárhoz méretezve!

Készleten

Leírás

10 db 21 x 10 cm-es íven több mint 200 színes, vidám matrica, amivel öröm a naptáradat szépíteni, díszíteni. Kifejezetten az Anyanaptár rubrikáihoz terveztük és méreteztük őket – a legkisebb 2x2cm, a legnagyobb pedig 3,5x5cm – de akár önmagukban is használhatók.

Segít a jegyzetek készítésében, emlékeztetők, figyelmeztetések jelölésében, de az olyan szokások követésében is, mint például a vitaminok, gyógyszerek napi bevétele.

Segítségükkel határidőnaplódat babanaplóvá változtathatod, szép, élénk színű matricák segítségével jegyezheted fel az összes fontos mérföldkövet! meglátod évek múlva milyen jó lesz újra nézni.

A matricacsomag nem tartozéka a naptáraknak, külön rendelhető. Ha még nincs határidőnaplód, itt tudsz választani: Alap naplók

A kisbabás szülők számára készített határidőnapló: Anyanaptár Kisbabás anyukáknak

További tematikus matricacsomagjainkat pedig itt találod: Matricák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…