Kisgyerek matricacsomag

2480 Ft

Örökítsd meg dekoratív matricákkal a kisgyermekkor legszebb emlékeit, fontos mérföldköveit! 178 matrica 10 íven, ovis gyermekek szüleinek. Az A5-ös méretű íveket a határidőnapló lapjaihoz hasonlóan lyukasztva küldjük ki, így lefűzhetők a korongos naplóba.

Készleten

Leírás

Az óvodáskor mesés, játékos, összebújós, vidám évei pillanatok alatt elröpülnek – hogy milyen értékes is volt az együtt töltött idő, arra sokan csak akkor jövünk rá, amikor gyermekeink már kamaszodnak és egyre kevésbé igénylik a szülői társaságot. Élvezd ki minden percét, mert visszahozhatatlan és gyönyörű időszak ez – a maga nehézségeivel együtt is.

 

 

Az ovis matricacsomaggal az egyszerű határidőnaplódat naplóvá, emlékkönyvvé is alakíthatod: jelöld dekoratív, tündéri matricákkal a fontos eseményeket, örökítsd meg a mérföldköveket dátummal együtt, az összebújós napokat, gyermeked új “tudományait”, kedvenc meséit, mondókáit.

Egyedül mos fogat? Új dalt tanult? Beteg lett – meggyógyult? Ki a legjobb barátja, mi a kedvenc meséje?
Összebújós, játszós, rajzolós délutánt tartotok? Ovis beszoktatáshoz értetek, esetleg már oviba jártok és az ebédbefizetés dátumát szeretnéd feltűnően jelezni?
Mindezt és még sok mást jelölhetsz a szépséges matricákkal a naptáradban.

 

Ami ma még természetes, sőt, néha nagyon fárasztónak érzed – hisz egy ovis kisgyermeknek ezerszer több energiája van, mint egy felnőttnek, s néha nehéz velük lépést tartani szülőként -, arra pár év múlva párás szemmel fogsz visszatekinteni. Legyen a naplód az egyik emlék erről az időszakról, amiben dátummal együtt megtalálsz és vissza tudsz keresni minden fontos eseményt.

A matricák A5-ös méretű, a szélükön lyukasztott íveken kaptak helyet, így lefűzhetők a korongos határidőnaplókba: hogy biztosan kéznél legyenek mindig, amikor szükség van rájuk, és egy lap se kallódjon el a táskában!

A matricacsomag nem tartozéka a naptáraknak, külön rendelhető. Ha még nincs határidőnaplód, itt tudsz választani: Alap naplók

További tematikus matricacsomagjainkat pedig itt találod: Matricák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…