Iskolás matricacsomag

1990 Ft

Örökítsd meg a diákélet legfontosabb eseményeit, a közelgő dolgozatokat, házi feladatokat, a hangulatodat, eredményeidet vidám, stílusos iskolás matricákkal! A matricákat A5-ös, szélükön lyukasztott íveken küldjük, így a korongos jegyzetfüzetekbe és naptárakba is lefűzhetők.

Az iskolás matricacsomag tartalma: 227 db matrica, 8 db A5-ös íven.

Készleten

Leírás

Az iskoláskor fejlődéssel, küzdelmekkel, érzelmekkel, megpróbáltatásokkal, csodákkal teli időszak, amire egész életünkben nosztalgikusan tekintünk vissza. A sok tanulás, dolgozat, vizsga mellett fontos, hogy jusson elég idő a pihenésre és a kikapcsolódásra is – a sulis matricacsomaggal pedig ezt mind dekoratív formában jelölhetjük a határidőnaplónkban.

Iskolás matricacsomag
  • Milyen óráid lesznek?
  • Mit pakolj be a suliba?
  • Mi a házi feladat?
  • Mik az eheti terveid?
  • Milyen különóráid lesznek?
  • Pótolnod kell valamit, dolgozatra, vagy felelésre készülsz?
  • Elmarad egy órád?

Ezt mind jelölheted szépséges matricákkal a naptáradban, ahogy azt is, ha kikapcsolódásra van szükséged, ha jó napod van, vagy ha épp egész nap aludnál. 🙂

Iskolás matricacsomag

Ragassz stílusos matricákat a korongos határidőnaplódba vagy a jegyzetfüzetedbe – amit leckefüzetként is használhatsz -, színesítsd a szürke hétköznapokat vidám rajzokkal! Jusson eszedbe a csomag akkor is, amikor épp egy kis motivációra van szükséged: keresd az idézetes matricákat és használd fel akkor, amikor egy kis biztatásra szorulsz.

iskolás matricacsomag
iskolás matricacsomag

Hogy egy lap se kallódjon el, és mindig kéznél legyenek a matricák, tartsd őket a naptáradban – a speciális lyukasztásnak köszönhetően ugyanúgy lefűzheted az íveket a korongos füzetekbe, ahogy bármilyen más lapot is.

iskolás matricacsomag
iskolás matricacsomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…