Sulikezdő ajándék ötletek
Kreatív ötletek iskolásoknak, egyetemistáknak

Korongos határidőnaplónkat akár iskolában is lehet használni: így válik belőle szépséges leckefüzet. Az Iskolás matricacsomaggal kiegészítve pedig ez lesz a legmenőbb a suliban!

Korongos határidőnaplóinkat – azaz a Lapraforgót – számtalan módon használhatod, így válhat belőle például kreatív leckefüzet is. Ha iskolakezdés előtt állsz, akkor ez kötelező eleme lesz a táskádnak.

A Naplótervező segítségével lépésről lépésre könnyen összeállíthatod kedvenc egyedi iskolai füzeted:

A5 és A4 Naplótervező működése családinaptár
iskolás leckefüzet korongos DIY napló
Diák napló kiegészítő
iskolás leckefüzet korongos DIY napló házifeladat
Iskolás matricacsomag

Diák vagy és rengeteg dolgot kéne észben tartanod egyszerre? Ott vannak a vizsgák, kötelezők, beadandók… Jó lenne felírni valahova mit hallottál erről, vagy arról a tanárról? Kéne egy hely ahol egyszerre látod az órarended, a jegyeid, és hogy miből mikor lesz számonkérés?

A Diák napló kiegészítő csomagunkat pont Neked találták ki!

 

Jegyzetelsz és szeretnéd lefűzni egy helyre a különleges színes korongokkal?
Neked való a 11 lyukú, gomba formájú lyukakat vágó lyukasztó A/4 lapokhoz, de ha ügyes vagy A5-ös méretű lapjaidat is tudod vele lyukasztani a jelölt segédvonalak segítségével.

Iskolás matricák

Iskolás matricák? Még feltűnőbben jelölheted a fontos programokat, eredményeidet, hangulatodat, a motiváló idézetekből egy kis extra lendületet meríthetsz a tanuláshoz

További ötletek iskolásoknak, egyetemistáknak:

Amennyiben komplett naptárat szeretnél összetenni korongokkal, előlapp és hátlappal, javasoljuk a NAPLÓ TERVEZŐ programunkat, ahol 4 egyszerű lépésben végigvezetünk a teljes csomag összeállításában.

Tudsz választani előlapot, majd korongokat a megfelelő színben. Ezután jön a beltartalom (határidőnapló, kiegészítők) és az extra matricák. Mindezt egy gombnyomásra a kosárba tudod tenni. Nagyon egyszerű, próbáld ki most!

Itt van 2 bejegyzésünk is ami inspirálhat Téged, hogy különleges és egyedi saját gördülő naplód legyen az iskolában, gimnáziumban, egyetemen.

Pontos raktárkészlet

Minden termékünknél precízen vezetve láthatod melyik termék azonnal elérhető.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:00 - 16:00 között rendelkezésedre áll bármilyen kérdésben.

Express kiszállítás

Délelőtt 10:00 óráig megrendelt és kifizetett rendelésed még aznap átadjuk a GLS futárnak.

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.