Speciális lyukasztó

5950 Ft

9 lyukú, gomba formájú lyukakat vágó lyukasztó A/5 lapokhoz

Készleten

Leírás

A korongos határidőnapló lényege, hogy mindenki úgy állítsa össze a sajátját, ahogy számára tökéletes. Szabadon választhatsz 17 féle szín, 3 féle korongméret és több mint 10 borító között, s a naplód lapjait is Te magad állíthatod össze – jelenleg 5 féle kiegészítő csomag között válogathatsz, de a lista folyamatosan bővül, új csomagokon is dolgozunk.

Ám minden igényt kielégíteni előre gyártott termékekkel lehetetlen, hisz a lehetőségek száma tényleg végtelen: bármikor felmerülhet egy-egy olyan lap, ami hirtelen eszedbe jut, és szükséged lenne rá, amit szeretnél a naplódba fűzni, hogy mindig kéznél legyen. Erre nyújt megoldást a lyukasztó, amivel mostantól bármilyen lapot bepattinthatsz a határidőnaplódba, mert a gomba formájú lyukak segítségével épp bele fog illeni. A lehetőségek száma így most már tényleg végtelen, hogy milyen lesz a határidőnaplód, csak rajtad múlik! 🙂

A lyukasztó A5 és A4-es méretben is kapható. Néhány koronggal így akár komplett A5-ös méretű (jegyzet)füzeteket is készíthetsz, melyekben úgy pakolod, csoportosítod, variálod át a lapokat, ahogy szeretnéd!

 

1. Helyezd a lap szélét a lyukasztón található vékony csíkra.

 

 

2. Told be a lapot a lyukasztóba ütközésig.

 

 

3. Nyomd le a tetejét és lyukassz 🙂

 

 

4. Fűzd be a lapot a határidőnaplódba!

 

5. Ha már sokat használtad a lyukasztót, válaszd le az alján található fekete tartót, ahol a papírból kivágott darabok gyűlnek. Ürítsd ki, majd pattintsd vissza a helyére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…