Komplett Családi Szervező Rendszer

6960 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Stripe fizetési rendszert használunk.

Leírás

 

Elfoglalt anyukaként gyakran küzdünk azzal, hogy szervezetten, rendben tartsuk a család életét.

Felméréseink, az édesanyákkal folytatott beszélgetések, és a vásárlói visszajelzések alapján izgatottan és örömmel mutatjuk be termékünket, a Komplett Családi Szervező Rendszert, melynek segítségével könnyen, és gyorsan átláthatóvá tehetjük a család életét, rendszerezhetjük a gyerekek és a szülők tennivalóit, ezzel pedig értékes, a családra, pihenésre fordítható időt nyerhetünk önmagunknak.

 

fsz-tablaval_k

 

Ez a szervező rendszer az egy-pillanat-alatt-átlátható táblánk a házimunka kezelésére és számon kérhetőségére, a zsúfolt heti iskolai/munkahelyi/sportesemények órarendjének nyomon követésére készült. Segítségével összeállíthatjuk a bevásárlólistát, felírhatjuk rá, ha valami elromlott és javítani kell, és még a heti menüt is megtervezhetjük rajta. Üzenhetünk vele egymásnak, felírhatjuk, aminek szem elõtt kell maradnia. Egy helyen vannak a legfontosabb telefonszámok és még számos egyéb funkcióra is kitûnõen használható.

A rendszer kis- és nagycsaládosoknál, bármilyen korú gyerekek esetében alkalmas a napi teendõk megszervezésére és szem elõtt tartására. Reméljük, hogy a Komplett Családi Szervezõ Rendszer az az eszköz lesz számodra is, ami segít, hogy az otthoni dolgok mind gördülékenyek legyenek, és sokkal több szabadidő jusson kikapcsolódásra és egymásra.

 

 

.

A KOMPLETT CSALÁDI SZERVEZŐ RENDSZER AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZA:

 

Szárazon törölhető műanyag Alaptábla

 

Ez az elegáns tábla az „otthona” a Komplett Családi Szervező Rendszernek.alaptabla

A táblán a papírtömb alatt találhatsz helyet a fontos neveknek és telefonszámoknak, amik jó, ha azonnal kéznél vannak, ha gyorsan kell megtalálnia valakinek – akár a nagyszülõnek, bébiszitternek.

Ha ezek az adatok hosszútávon kell, hogy elérhetők legyenek, használj bátran tartós filcet hozzá. Azonban jó, ha letörölhető táblafilccel írod, mert változhatnak a mobilszámok – vagy a szomszédok.:)

Az életmentő telefonszámokat lemoshatatlanul rányomtattuk a táblára – így pánikhelyzetben sem felejti el senki, hogy kit kell hívni.

A mágneses jegyzettömb mögötti részen találhatsz egy üres felületet, amely kiválóan alkalmas pl. üzeneteknek a bébiszitter számára, ha valamilyen extra kérésed van, amíg távol vagy.

A jegyzettömb alatti „fontos” dolgok számtalan olyan aktuális info felírására adnak lehetõséget, ami jó, ha szem elõtt van mindig. Pl. ha valaki beteg otthon – és ilyenkor gyakran egyszerre kapja el az összes gyerek – ide felírhatod kinek hánykor adtál lázcsillapítót, nehogy véletlen túl korán add be a következõt.

Az alsó oszlopok használhatók például a heti menü megtervezéséhez is (ha nem tervezzük meg előre, elég sok időt el tud vinni, mire kitaláljuk, mit főzzünk, amihez van is minden otthon), vagy a diétánál jelezzük mikor van gyümölcs- és mikor fehérje-nap. De jó arra is, hogy a „nem elfelejtendő” dolgokat kövessük itt a héten.

Ne felejtsd el, ezek ötletek, de a Komplett Családi Szervező Rendszer egy sor lehetőséget rejt magában, amit úgy tudsz kialakítani, hogy az számotokra a legjobban működjön.

A tábla tetején van egy rugós fém csiptető a Heti Tervező, vagy Feladatszervező számára, a jobb oldalán pedig egy fém csík a mágneses jegyzettömb mágnes csíkjához.

A hátoldalán található egy akasztó, ha a falon van jó helyen, de opcionálisan rendelhetsz hozzá egyedileg tervezett, átlátszó plexi talpat, ha kitámasztva a konyhapulton, vagy polcon kényelmesebb használnotok.

 

Feladatszervező, vagy Heti Tervező 

.

FeladatSZERVEZOjpgFeladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, következetes a kialakítása – a ma kapható egyik legjobb „gyereknevelő eszköz”.

A feladatok szezonálisan, akár hetente változhatnak, de vannak mindennapos kötelességek, amikről nem jó elfeledkezni – mint például a fogmosás.:)

Sorold fel a különböző feladatokat, házimunkát, betartandó fogadalmakat – mint például a rendszeres sportolás -, jegyezd fel a Feladat Szervezőbe, írd fel ki a felelőse és pipáld ki, ha elvégezte!

Köss üzletet a családtagokkal!:) Megbeszélhettek valamilyen apró ajándékot, vagy más jutalmat – mondjuk egy extra mesefilmet hétvégén, vagy apának egy kellemes hátmasszázst – ami akkor jár, ha minden feladatánál pipa van.

Rendezzetek versenyt! Ha több gyereked van, motiváló lehet, hogy ki gyűjt össze több pipát vasárnapra – persze mindenkinek a saját korosztálya szerinti feladatokkal.

A tennivalók lajstroma végtelen variációt hordoz, legyen szó mosogatásról, kutyasétáltatástól, a levelek összegereblyézéséről, vagy akár arról melyik nap melyik házastárs készíti a reggelit. Állítsátok össze közösen a listát és jelöljétek ki, melyik kinek a feladata.

A Feladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, és képes eseménymatricákkal kiegészítve a legkisebbek is megértik, hogy mi az ő feladatuk – ha csak annyi is, hogy minden nap mossák meg a fogukat.

Fenti képünkön  a Feladatszervező a Családi Szervező táblára van felcsíptetve, de önmagában is vásárolható, és laponként kimágnesezhetitek például a hűtőszekrényre.

 

HetiTERVEZOjpg

A Heti Tervező remek felület az egész család számára, hogy ellenőrizze az adott hét program tervét. Mindenki felírhatja rá a találkozóit, az iskolai projekt határidőket, a sporteseményeket, a születésnapi partikat és bármi mást, ami a héten történik.

A hosszú napi oszlopok bőven hagynak lehetőséget a legforgalmasabb menetrend számára is hétfőtől vasárnapig, így részletezve, egyben látható a teljes heti program.

 

magnesesjegyzettombMágneses Jegyzettömb

.

Ez a 9×21 cm-es mágneses jegyzettömb ideális a bevásárló listák, vagy az apunak írt „Javítsd meg, Drágám!” jegyzetek számára.

A hátoldalán lévő mágnes csíkkal illeszkedik a műanyag táblára, de felteheted akár a hőtűre is, ha ott jobban szereted felírni mi fogyott ki éppen.

Egy jegyzettömb 25 lapos, de, ha olyan gyakran használod őket, mint mi, akkor a webáruházunkból bármikor utánrendelheted.

 

 

 

 

 

 kszr-1

 

A megrendelésnek nem része a plexi kitámasztó talp. Amennyiben asztalon, konyhapulton, vagy polcon szeretnéd tartani a táblád, a tartót külön kell megrendelni hozzá.

A rendeléshez egy példány Heti Tervező vagy Feladatszervező tartozik. A kiválasztott terméket a megrendelés megjegyzésében kell feltüntetni.

Méretek:

Alap Tábla: 297×420 mm (fekvő A3-as)

Heti tervező: 297mm x 210mm (fekvő A4-es)

Feladatszervező: 297mm x 210mm (fekvő A4-es)

Mágneses jegyzettömb: Méret: 90×210 mm (álló, LA4-es)

Az opcionális plexi állvány méretei: 17 cm magas, 12,5 cm széles és 12,5 cm mély

___________________________________________________________________________________________

Figyelem! Szállításkor néhány tábla egy picit megsérült, ezeket most 50%-os akciós áron tudod megvásárolni erre a linkre kattintva!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

.