#3 Népszerű termék ebben a kategóriában: RENDSZEREZŐK

Komplett családi szervező rendszer tábla

Legolcsóbb: 5995 Ft

Elfoglalt anyukaként gyakran küzdünk azzal, hogy szervezetten, rendben tartsuk a család életét.

Felméréseink, az édesanyákkal folytatott beszélgetések, és a vásárlói visszajelzések alapján izgatottan és örömmel mutatjuk be termékünket, a Komplett Családi Szervező Rendszert, melynek segítségével könnyen, és gyorsan átláthatóvá tehetjük a család életét, rendszerezhetjük a gyerekek és a szülők tennivalóit, ezzel pedig értékes, a családra, pihenésre fordítható időt nyerhetünk önmagunknak.

Ez a szervező rendszer az egy-pillanat-alatt-átlátható táblánk a házimunka kezelésére és számon kérhetőségére, a zsúfolt heti iskolai/munkahelyi/sportesemények órarendjének nyomon követésére készült. Segítségével összeállíthatjuk a bevásárlólistát, felírhatjuk rá, ha valami elromlott és javítani kell, és még a heti menüt is megtervezhetjük rajta. Üzenhetünk vele egymásnak, felírhatjuk, aminek szem előtt kell maradnia. Egy helyen vannak a legfontosabb telefonszámok és még számos egyéb funkcióra is kitűnően használható.

A rendszer kis- és nagycsaládosoknál, bármilyen korú gyerekek esetében alkalmas a napi teendők megszervezésére és szem előtt tartására. Reméljük, hogy a Komplett Családi Szervező Rendszer az az eszköz lesz számodra is, ami segít, hogy az otthoni dolgok mind gördülékenyek legyenek, és sokkal több szabadidő jusson kikapcsolódásra és egymásra.

Jelenleg csak az alap tábla a csomag része, átmeneti készlethiány miatt a heti tervező, feladatszervező valamint a mágneses jegyzettömböt külön lehet hozzáadni a rendeléshez.

Alap tábla mérete: 297 * 420 mm (fekvő A3-as)

Esemény matricák

Van, amikor néhány programot matricával kell nyomatékosítani.

Hűtőmágnes szett

4db hűtőmágnes a tervező stílusával megegyezően. Hasznos, ha a hűtőre is ki szeretnél tenni valami fontosat.

Feladatszervező tömb

A Feladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, gyermekeknél célok elérésében kifejezetten nagy segítség. Mérete: 297mm * 210mm (fekvő A4-es)

Elfogyott

Mágneses jegyzettömb

Ez a mágneses jegyzettömb ideális a bevásárló listák, vagy az apunak írt „Javítsd meg, Drágám!” jegyzetek számára. A hátoldalán lévő mágnes csíkkal illeszkedik a Családi Szervező Táblára, de felteheted akár a hűtőre is, ha ott jobban szereted felírni, mi fogyott ki éppen. 25 lapos jegyzettömb mérete: 21 × 10 cm

Elfogyott

Készleten

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Stripe fizetési rendszert használunk.

Leírás

Szárazon törölhető műanyag Alaptábla

Ez az elegáns tábla az „otthona” a Komplett Családi Szervező Rendszernek.alaptabla

A táblán a papírtömb alatt találhatsz helyet a fontos neveknek és telefonszámoknak, amik jó, ha azonnal kéznél vannak, ha gyorsan kell megtalálnia valakinek – akár a nagyszülőnek, bébiszitternek.

Ha ezek az adatok hosszútávon kell, hogy elérhetők legyenek, használj bátran tartós filcet hozzá. Azonban jó, ha letörölhető táblafilccel írod, mert változhatnak a mobilszámok – vagy a szomszédok.:)

Az életmentő telefonszámokat lemoshatatlanul rányomtattuk a táblára – így pánikhelyzetben sem felejti el senki, hogy kit kell hívni.

A mágneses jegyzettömb (opcionálisan rendelhető) mögötti részen találhatsz egy üres felületet, amely kiválóan alkalmas pl. üzeneteknek a bébiszitter számára, ha valamilyen extra kérésed van, amíg távol vagy.

A jegyzettömb alatti „fontos” dolgok számtalan olyan aktuális info felírására adnak lehetőséget, ami jó, ha szem előtt van mindig. Pl. ha valaki beteg otthon – és ilyenkor gyakran egyszerre kapja el az összes gyerek – ide felírhatod kinek hánykor adtál lázcsillapítót, nehogy véletlen túl korán add be a következőt.

Az alsó oszlopok használhatók például a heti menü megtervezéséhez is (ha nem tervezzük meg előre, elég sok időt el tud vinni, mire kitaláljuk, mit főzzünk, amihez van is minden otthon), vagy a diétánál jelezzük mikor van gyümölcs- és mikor fehérje-nap. De jó arra is, hogy a „nem elfelejtendő” dolgokat kövessük itt a héten.

Ne felejtsd el, ezek ötletek, de a Komplett Családi Szervező Rendszer egy sor lehetőséget rejt magában, amit úgy tudsz kialakítani, hogy az számotokra a legjobban működjön.

A tábla tetején van egy rugós fém csiptető a Heti Tervező, vagy Feladatszervező számára, a jobb oldalán pedig egy fém csík a mágneses jegyzettömb mágnes csíkjához.

A hátoldalán található egy akasztó, ha a falon van jó helyen.

.

FeladatSZERVEZOjpgFeladatszervező (opcionálisan rendelhető) segít a napi teendők felelősét számon kérni, következetes a kialakítása – a ma kapható egyik legjobb „gyereknevelő eszköz”.

A feladatok szezonálisan, akár hetente változhatnak, de vannak mindennapos kötelességek, amikről nem jó elfeledkezni – mint például a fogmosás.:)

Sorold fel a különböző feladatokat, házimunkát, betartandó fogadalmakat – mint például a rendszeres sportolás -, jegyezd fel a Feladat Szervezőbe, írd fel ki a felelőse és pipáld ki, ha elvégezte!

Köss üzletet a családtagokkal!:) Megbeszélhettek valamilyen apró ajándékot, vagy más jutalmat – mondjuk egy extra mesefilmet hétvégén, vagy apának egy kellemes hátmasszázst – ami akkor jár, ha minden feladatánál pipa van.

Rendezzetek versenyt! Ha több gyereked van, motiváló lehet, hogy ki gyűjt össze több pipát vasárnapra – persze mindenkinek a saját korosztálya szerinti feladatokkal.

A tennivalók lajstroma végtelen variációt hordoz, legyen szó mosogatásról, kutyasétáltatástól, a levelek összegereblyézéséről, vagy akár arról melyik nap melyik házastárs készíti a reggelit. Állítsátok össze közösen a listát és jelöljétek ki, melyik kinek a feladata.

A Feladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, és képes eseménymatricákkal kiegészítve a legkisebbek is megértik, hogy mi az ő feladatuk – ha csak annyi is, hogy minden nap mossák meg a fogukat.

Fenti képünkön  a Feladatszervező a Családi Szervező táblára van felcsíptetve, de önmagában is vásárolható, és laponként kimágnesezhetitek például a hűtőszekrényre.

 

HetiTERVEZOjpgA Heti Tervező (opcionálisan rendelhető) remek felület az egész család számára, hogy ellenőrizze az adott hét program tervét. Mindenki felírhatja rá a találkozóit, az iskolai projekt határidőket, a sporteseményeket, a születésnapi partikat és bármi mást, ami a héten történik.

A hosszú napi oszlopok bőven hagynak lehetőséget a legforgalmasabb menetrend számára is hétfőtől vasárnapig, így részletezve, egyben látható a teljes heti program.

 

 

 

kszr-1

 

 

Tömeg 570 g

Esemény matricák

Tömeg 13 g
Méretek 29.7 × 21 cm

Hűtőmágnes szett

Tömeg 5 g
Méretek 3 × 3 cm

Feladatszervező tömb

Tömeg 210 g
Méretek 297 × 210 cm

Mágneses jegyzettömb

Tömeg 0.1 g
Méretek 21 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

.