Feladatszervező tömb

470 Ft

A Feladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, a ma kapható egyik legjobb „gyereknevelő eszköz”.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A feladatok szezonálisan, akár hetente változhatnak, ahogy a felelősök is, akiknek el kell végezniük, de vannak mindennapos kötelességek, amikről nem jó elfeledkezni – mint például a fogmosás.:)

Sorold fel a különböző feladatokat, házimunkát, betartandó fogadalmakat, mint például a rendszeres sportolás, jegyezd fel a Feladat Szervezőbe, írd fel ki a felelőse és pipáld ki, ha elvégezte!

Köss üzletet a családtagokkal!:) Megbeszélhettek valamilyen apró ajándékot, vagy más jutalmat – mondjuk egy extra mesefilmet hétvégén, vagy apának egy kellemes hátmasszázst – ami akkor jár, ha minden feladatánál pipa van.

Rendezzetek versenyt! Ha több gyereked van, motiváló lehet, hogy ki gyűjt össze több pipát vasárnapra – persze mindenkinek a saját korosztálya szerinti feladatokkal.

A tennivalók lajstroma végtelen variációt hordoz, legyen szó mosogatásról, kutyasétáltatástól, a levelek összegereblyézéséről, vagy akár arról melyik nap melyik házastárs készíti a reggelit. Állítsátok össze közösen a listát és jelöljétek ki, melyik kinek a feladata.

 

A Feladatszervező segít a napi teendők felelősét számon kérni, és képes eseménymatricákkal kiegészítve a legkisebbek is megértik, hogy mi az ő feladatuk – ha csak annyi is, hogy minden nap mossák meg a fogukat.

Képünkön  a Feladatszervező a Családi Szervező táblára van felcsíptetve, de önmagában is vásárolható, és laponként kimágnesezhetitek például a hűtőszekrényre.

fsz-tablaval_k

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 297 × 210 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…