#1 Népszerű termék ebben a kategóriában: - A5 Kiegészítő lapok

Hónapelválasztó fülek – matricák

520 Ft

16 db erős, kemény matrica, melyet a Lapraforgó lapjainak szélére ragasztva hónaphatároló fülekként, könyvjelzőként lehet használni. 12 db fül előre nyomtatott szöveggel (a hónapok neveivel), 4 db tetszőlegesen szövegezhető.

240 készleten

Megbízható magyar webshop

Hazai raktárkészlet, és magyar nyelvű támogatás, hogy a rendeléseddel maximálisan elégedett legyél!

Minőségi garancia

A legjobb minőségű termékeket szállítjuk Neked.

Biztonságos online fizetés

Mindig SSL védett online bankkártyás Barion fizetési rendszert használunk.

Leírás

A hónaphatároló fülekkel látványosan elkülönítheted a Lapraforgód lapjait: ragaszd a matricákat a hóelválasztó lapok szélére, így egy mozdulattal vissza- vagy előrelapozhatsz bármelyik hónaphoz, amit épp keresel.

A hónapelválasztó fülek keményebb, erősebb anyagból készülnek, mint egy átlagos matrica – ezért nem hajlanak vagy szakadnak el a használat során.

honapelvalasztofulek01

A csomag 16 matricát tartalmaz, melyekből 12-re a hónapok neveit nyomtattuk; a maradék 4 db matricát pedig könyvjelzőként lehet használni. Alkoholos filc, vagy bármilyen golyóstoll segítségével tetszőleges szöveg kerülhet a plusz fülekre, így könnyedén megtalálhatod a naptáradban azokat az oldalakat, amelyeket a leggyakrabban használsz az év során.
A hónapok neve felragasztás után a fül mindkét oldalán megtalálható, így hátulról lapozva is látszik, hol kezdődnek az egyes hónapok.

honapelvalasztofulek012

Használd a határidőnaplódban, pedagógus naptáradban, vagy füzeteidben! Bármelyikre is lenne szükséged, pár kattintással összeállíthatod a Naplótervezőn belül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…