Pedagógusnap 2022: Kreatív ajándékötletek pedagógusoknak

Hogyan köszönhetnénk meg az óvó néniknek, tanító néniknek az egész éves szerető gondoskodást, tanítást, támogatást? Például egy egyedi, kreatív ajándékkal, amely a nyári szünetben is mosolyt fog csalni az arcukra. Júniusban esedékes a pedagógusnap 2022-ben is: egyedi ajándékötleteket gyűjtöttünk össze ez alkalomból.

Minden év júniusának első vasárnapja: a pedagógusnap 2022-ben június 5-re esik. Kiváló alkalom ez még a nyári szünet előtt, hogy valamilyen egyedi, kedves ajándékkal köszönjük meg az óvónőknek, tanítóknak, tanároknak az egész éves munkát.

Hiszen munka az van elég. Gyermekünk az éber óráinak nagyobb részét tölti az intézményben, mint otthon a szüleivel. Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyen szakemberek kezei között formálódik. Nem lehetünk elég hálásak, ha addig is megkapja az óvodában, iskolában a szükséges támogatást és szeretetet, amíg mi nem vagyunk vele.
Ha ilyen pedagógussal áldott meg titeket is a sors, mindenképp ragadjátok meg az alkalmat, és háláljátok meg az egész éves munkáját. Legjobb, ha az osztályközösség összefog, és akár osztálypénzből, akár külön erre a célra szervezett gyűjtés segítségével vásárolnak valami szépet a tanító néninek. Így fejenként néhány száz forintos ráfordítással valóban értékes meglepetést lehet adni.

Pedagógusnap 2022: hamarabb eljön, mint gondolnád. Előzd meg a tanév végi hajtást, és állítsd össze már most, mivel leped meg gyermeked tanárait, óvónőit.

Pedagógusnap 2022 (június 5.) – Ajándékötletek pedagógusoknak

Pedagógusnaptár

A Családinaptár Pedagógusnaptára egyedi felépítésének köszönhetően sokkal többet tud, mint egy átlagos napló. A pedagógusok munkája rengeteg adminisztrációval, feljegyzéssel, tervezéssel jár, ezért a többségüknek 3-4 különböző füzetre is szüksége van az egyes témák fejben tartásához.

Egy pedagógusnaptár tökéletes ajándék lehet pedagógusnap 2020 alkalmából.

A Pedagógusnaptárt – a Lapraforgóhoz hasonlóan – korongok tartják egyben, amelyre a használója azokat a lapokat fűzi fel, amelyeket éppen szeretné. Ha nincs sokra szüksége, vagy kényelmetlen neki sokat cipelni, kivehet belőle oldalakat, ha pedig úgy látja jónak, kiegészítő lapokat fűzhet fel rájuk. Szabadidejében pedig olvasgathatja a motivációs tippeket, az ötleteket a pozitív kommunikációra, vagy a szabadidő hasznos eltöltésére a különböző korosztályok számára.

Pedagógus matricacsomag

Ha már eldöntöttétek, hogy idén különleges pedagógusnaplót kap az óvó néni vagy a tanító néni, engedjétek, hogy feldobja új szerzeményét egy vidám matricacsomaggal! Az anya matricacsomagok által ihletett kis képek alapján a kiegészítő pedagógus matricacsomaggal kedvére díszítheti a naplót a következő tanévben is, amely használata így valódi öröm lesz számára.

Egy tanároknak készült matricacsomag tökéletes ajándék lehet pedagógusnap 2020 alkalmából.
Egy tanároknak, óvónőknek készült matricacsomag tökéletes ajándék lehet pedagógusnap 2020 alkalmából.

Évkönyv az osztályról

Főleg búcsúajándéknak megható, de bármelyik tanév végén szép meglepetés lehet egy olyan album, amelybe a csoport vagy osztály minden tagja beragasztja a saját fényképét, és mellé ír vagy rajzol valami kedveset.

Díszes doboz

Vásároljatok egy bármilyen szép, egyszerű dobozt, és díszítsétek fel a gyerekek nevével és óvodai jelével. A dobozba rejthettek valamilyen apró ajándékot is.

Utalvány

A könyvutalványnak minden pedagógus örül, de vásárolhattok neki ruházati vagy kozmetikai utalványt is – a siker garantált.

Fotókönyv

Gyűjtsétek össze az év – vagy búcsúajándék esetében az összes együtt töltött év – legszebb megörökített pillanatait, és készíttessetek belőle profi fotókönyvet!

Indexkép: blickpixel / Pixabay

     
Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Évervező naptár letölthető nyomtatható

Évtervező naptár 2022

Letölthető évtervező naptár 2022 ingyen! Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel? Ebben az évtervező naptárban minden fontos dátumot egy helyen fel tudsz

nőies csajos és tartós füzet

Nőies és tartós füzetek

Ha egy igazán tartós füzetre vágysz,  a műanyag borítóinkat és fém korongjainkat Neked találták ki!  Egy vastag, tartós műanyag elő- és hátlap szett A4-es füzethez,

hó vége hó eleje kép

Hó vége, vagy hó eleje?

“Nagyon tetszik a napló, de én szeretem az új hónapokat új lapon kezdeni”. “Így, hogy folyamatos a naptár, nem tudom hova tegyem a hónap elválasztókat,

.

Búcsúajándékot elfogadsz?

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel?

Azonnal tiéd lehet az ingyenes nyomtatható 2022-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.