Babaváró kismama ajándék ötletek
Újszülöttváró Baby Shower ajándékok

Új jövevény érkezik/érkezett a családba, és nemcsak hasznos, de különleges ajándékot keresel? Közeledik az újszülött köszöntő baby shower, vagy már a keresztelőre vagytok hivatalosak és ajándékot keresel?

Jó helyen jársz! Számos értékes ajándék ötletünk van főleg családok és várandós anyukák számára. Összeszedtünk néhány főbb “anya kategóriát” a termékeink közül. Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bátran a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!

Hogyan működik?

Nálunk van egy 158 oldalas teljes évet átfogó határidőnapló. Ezt lehet bővíteni a korosztálynak megfelelően.

Kismama ajándékok, baby shower újszülöttváró ötletek:

A várandósság 40. hete alatt kifejezetten hasznos ajándékok.

Babát vársz? Az előtted álló hónapok számos intéznivalót, találkozót, vizsgálatot tartogatnak számodra: a határidőnaplódban azonban a kismama csomag segítségével mindennek jut hely, ami fontos, és aminek nem szabad elfelejtődnie. 18 év múlva kincs lesz ezt elővenni!

Örökítsd meg a legszebb pillanatokat, jegyezd fel az élményeidet, érzéseidet, emlékeidet, tartsd számon a pici fejlődését, gyűjtsd egy helyen az időpontokat, vizsgálati eredményeket, bevásárlólistákat! Ebben lesz számodra hatalmas segítség a Várandós csomaggal felszerelt Lapraforgó, melybe fényképeket is ragaszthatsz a piciről és a formálódó pocakodról. Így válik egy egyszerű határidőnapló igazi kismama naplóvá!

A várandós kiegészítő csomag: a Lapraforgóhoz készült kiegészítő lapok kismamák számára. 88 színes oldal, A5-ös méretben. Határidőnaplót és az összefogó korongokat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni a linkre kattintva. További részletek »

A Baba bakancslista színt visz a szürke hétköznapokba, mivel a lekaparható képek feletti feliratokon látjuk, hogy mi is vár ránk a jövőben, milyen kalandokban lesz részünk a babával.

Ideális ajándék kismamáknak, babaváró bulira, vagy amikor először mész babalátogatóba a barátnődhöz. De magadnak is kérheted.

40 hét gyorsan elröpül és a gyerekszobát is hamar be kell rendezni. Éppen ezért találtuk ki az A2 méretben elérhető baba bakancslistát, mert olyan könnyen elfelejtünk egy-egy fontos pillanatot – legyen hely a szoba falán már most az első élményeknek!

Tedd ki a babaszoba falára, vagy az ajtóra ezt a kaparós plakátot. Amikor elértétek az egyes mérföldköveket, kapard le a képet és írd fel a dátumot alá, hogy örök emlékként megmaradjon és büszkén nézegethessétek, ahogy gyermeked fejlődését tükrözve egyre több színes kis kép díszíti a lakást.

Számos fontos dologra kell emlékezni 40 hét alatt, éppen ezért jó, ha kéznél van néhány matrica, amit a határidőnaplóba és a kismama csomagba is fel lehet használni. Vagy bárhol és bármikor, amikor épp szükség van rá : )

További várandós ajándék ötletek kismamáknak:

Amennyiben komplett naptárat szeretnél összetenni korongokkal, előlapp és hátlappal, javasoljuk a NAPLÓ TERVEZŐ programunkat, ahol 4 egyszerű lépésben végigvezetünk a teljes csomag összeállításában.

Tudsz választani előlapot, majd korongokat a megfelelő színben. Ezután jön a beltartalom (határidőnapló, kiegészítők) és az extra matricák. Mindezt egy gombnyomásra a kosárba tudod tenni. Nagyon egyszerű, próbáld ki most! Itt van néhány kismamás borítókép például:

Pontos raktárkészlet

Minden termékünknél precízen vezetve láthatod melyik termék azonnal elérhető.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:00 - 14:30 között rendelkezésedre áll bármilyen kérdésben.

Express kiszállítás

Délelőtt 10:00 óráig megrendelt és kifizetett rendelésed még aznap átadjuk a GLS futárnak.

.

Búcsúajándékot elfogadsz?

Fontosak számodra a tervezhető hetek és hónapok? Kampányokat tervezel?

Azonnal tiéd lehet az ingyenes nyomtatható 2022-es évtervező naptár, töltsd le most! ⤵

.