Akció!

Kaparós plakát – 101 családi program

4580 Ft 3290 Ft

product gift(s):
Minden kaparós plakát mellé egylapos falinaptárat adunk ajándékba.  

Töltsetek időt közösen, szervezzetek programokat! Vezesd az átélt családi élményeket az összesen 101 vidám, színes grafika segítségével ezen a szuper kaparós plakáton!

Keret nélkül forgalmazzuk, a kép illusztráció!

Készleten

Leírás

Mi lehet az a 101 családi program kaparós plakát?!

Ilyet még biztos nem láttál! Jelöld a közös élményeket, programokat összesen 101 vidám, színes grafika segítségével ezen a szuper kaparós plakáton!
Ugyanúgy kell lekaparni, mint egy kaparós sorsjegyet.

Az együtt töltött idő rendkívül fontos, gyermekeid a közös élményekre fognak visszaemlékezni legszívesebben. Plakátunk segítségével kreatív módon követheted nyomon, mi mindenben vettetek már részt együtt! Ha egy programot kipipáltatok, csak kapard le a megfelelő feliratnál a szürke réteget, mely alól előbukkan egy mókás, színes grafika. Minél több élményben lesz részetek, a plakát annál színesebb lesz! Évek múltán jó lesz visszatekinteni arra, mennyi minőségi időt, fontos pillanatot éltetek át közösen!

101 családi program kaparós plakátból részlet
Képek felfedése a 101 családi program kaparós plakáton

És hogy mire jó egy ilyen kaparós plakát?

Rohanó világunkban kevés időnk van egymásra, szeretteinkre. A plakáton összegyűjtöttünk azokat a programokat, amelyeket semmiképpen sem érdemes kihagyni! Ötletadónak sem utolsó, amolyan bakancslista, melyet a család elnézegethet, mindenki elmondhatja, mely élményeket szeretné megélni, kipróbálni, veletek együtt. Hiszen a legfontosabb, legértékesebb idő, amit szeretteinkkel töltünk.

Ideális ajándék karácsonyra, esküvőre, hiszen a plakát több egy egyszerű lakásdísznél – aki valóban szeretné kiszínezni, igazi vidám, gondtalan percekkel ajándékozhatja meg családját! Próbáld ki te is!

Mik a kaparós plakát paraméterei?

Mérete: A2, azaz 42 cm széles és 59,4 cm magas

Anyaga: fóliázott papír

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.