Újdonság a 2020-as Lapraforgóban: hónaphatároló csomagok

Több újdonságot is tartogat a 2020-as Lapraforgó a 2019-eshez képest: ezek egyike a különböző stílusú, külön rendelhető hónapelválasztók. Dobd fel a korongos határidőnaplód stílusos, nőies hónaphatároló lapokkal!

Míg a 2019-es Lapraforgó önmagában is tartalmazott dekoratív hónaphatároló lapokat, a 2020-as határidőnaplónál már külön rendelhetővé váltak a hóhatárolók: de csak azért, hogy ebből is ki tudd választani azt, amelyik a leginkább tetszik! Most már nem egy, hanem ötféle stílus között választhatsz. Nézzük meg őket közelebbről!

Classic hónaphatároló csomag a lapraforgóhoz

A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz. A lapokon megtalálod az aktuális hónap legfontosabb jeles napjait is, és a közelgő családi ünnepeket is feljegyezheted rajtuk.

hónaphatárolók
Classic hónaphatárolók

Jeles napok hónaphatároló csomag

12 db dekoratív, A5-ös méretű, színes lap: 12 hónapelválasztó oldal, mely tartalmazza az aktuális hónap jeles napjait is, valamint 12 jegyzetoldal.

lapraforgó elválasztók
Jeles napok hónaphatárolók

Motivációs hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód különleges hónapelválasztó lapokkal, melyeken motiváló idézeteket találsz! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

motivacioshonaphatarolok 1
Motivációs hónaphatárolók

Akvarell – művészi hónaphatároló csomag

Imádod a lágy, harmonikus színeket? Dobd fel a korongos határidőnaplód szépséges, akvarell hatású hónaphatároló lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónapelválasztó, a másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

akvarellhonaphatarolok01 1
Akvarell hónaphatárolók

Hogy igazán egységes legyen a naptárad, válassz a hónapelválasztó mellé Akvarell borítót és Akvarell matricacsomagot is!

akvarellmatricacsomag6
Akvarell matricacsomag

Steampunk művészi hónaphatároló csomag

Dobd fel a korongos határidőnaplód steampunk hónapelválasztó lapokkal! A csomag 12 db színes lapból áll, melynek egyik oldalán egy hónaphatárolót, másik oldalán pedig jegyzetelési lehetőséget találsz.

steampunkhonaphatarolok01 1
Steampunk hónaphatárolók

A Steampunk hónapelválasztó lapok tökéletes kiegészítője a Steampunk matricacsomag – ha tetszik ez a különleges stílus, dekoráld tovább a határidőnaplód a matricák segítségével! Sőt… a sorozat harmadik tagjaként füzeteidhez és naptáradhoz választhatsz Steampunk borítót is!

steampunkmatricacsomag2
Steampunk matricacsomag

További információ: Hónap elválasztók

Tetszett?
Oszd meg ezt a cikket barátaiddal!
Facebook
Pinterest

Tartalomjegyzék

Termékek, amelyek érdekelhetnek:

Neked ajánljuk

Inspiráló bejegyzéseink

Ballagási ajándékötletek

Ballagási ajándékötletek diákoknak

Ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat ajándékozni ballagó családtagodnak, ismerősödnek, akkor olvasd el ballagási ajándékötleteinket. Amikor ajándékozásra kerül a sor, legyen szó születésnapról, karácsonyról,

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

.