Várandós élet matrica csomag

1790 Ft

Babát vársz? Segítünk vidáman megörökíteni az összes mérföldköveket, előre tervezni a vidám – és kötelező – eseményeket magzatoddal.

Matricáinkkal igazi, nőies várandós naplót készíthetsz, amit kedved szerint alakíthatsz egyénire, hogy később könnyen megtaláld benne amit keresel, később pedig örömmel nézhesd vissza.

7 db A5-ös íven, többszáz vidám, színes matrica, kifejezetten a Lapraforgóhoz méretezve! A lyukasztott íveket le is fűzheted a naptárad lapjai közé, hogy egy se kallódjon el!

Készleten

Leírás

7 db A5-ös íven többszáz színes, vidám matrica, amivel öröm a naptáradat szépíteni, díszíteni. Kifejezetten a Lapraforgó rubrikáihoz terveztük és méreteztük őket – de akár önmagukban is használhatók.

Segít a jegyzetek készítésében, emlékeztetők, figyelmeztetések jelölésében, de az olyan szokások követésében is, mint például a várandós vitaminok napi bevétele… s nem utolsó sorban úgy dekorálhatod a matricák segítségével a naplódat, ahogy csak szeretnéd – a végeredményen pedig öröm lesz végignézni.

A matricacsomag nem tartozéka a naptáraknak, külön rendelhető. Ha még nincs határidőnaplód, itt tudod összeállítani: Naplótervező

További tematikus matricacsomagjainkat pedig itt találod: Matricák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…