Várandós élet matrica csomag

1790 Ft

Babát vársz? Segítünk vidáman megörökíteni az összes mérföldköveket, előre tervezni a vidám – és kötelező – eseményeket magzatoddal.

Matricáinkkal igazi, nőies várandós naplót készíthetsz, amit kedved szerint alakíthatsz egyénire, hogy később könnyen megtaláld benne amit keresel, később pedig örömmel nézhesd vissza.

10 íven, több mint 260 vidám, színes matrica, kifejezetten az Anyanaptárhoz méretezve!

Készleten

Leírás

10 db 21 x 10 cm-es íven több mint 260 színes, vidám matrica, amivel öröm a naptáradat szépíteni, díszíteni. Kifejezetten az Anyanaptár rubrikáihoz terveztük és méreteztük őket – a legkisebb 2x2cm, a legnagyobb pedig 3,5x5cm – de akár önmagukban is használhatók.

Segít a jegyzetek készítésében, emlékeztetők, figyelmeztetések jelölésében, de az olyan szokások követésében is, mint például a várandós vitaminok napi bevétele.

…s nem utolsó sorban úgy dekorálhatod a matricák segítségével a naplódat, ahogy csak szeretnéd – a végeredményen pedig öröm lesz végignézni.

A matricacsomag nem tartozéka a naptáraknak, külön rendelhető. Ha még nincs határidőnaplód, itt tudsz választani: Alap naplók

A Kismamáknak készült határidőnapló: Anyanaptár Kismamáknak

További tematikus matricacsomagjainkat pedig itt találod: Matricák

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…