Pedagógusnaptár – Pasztellkréta borítóval – választható korongokkal

540 Ft

Egy teljes évnyi határidőnapló a 2019/2020-as tanévre, hasznos kitöltendő lapokkal, órarendekkel és sok mással, amire egy pedagógusnak napi szinten szüksége lehet – összesen 218 oldalon.

Kategória:

Leírás

A tanári pálya rengeteg adminisztrációval, jegyzeteléssel, egyeztetéssel, szervezéssel jár… a legtöbb pedagógus többféle naptárt és naplót is magánál hord, hogy minden fontos adat és információ azonnal kéznél legyen, ha szükség van rá. Épp ezért igyekeztünk megalkotni azt a határidőnaplót, amiben minden megtalálható egy helyen, amire egy tanárnak szüksége lehet – a korongos megoldásnak köszönhetően pedig a naptár bármikor bármivel bővíthető! Elkészítettük a – szerintünk – tökéletes pedagógusnaptárt, ami egyetlen tanár táskájából sem hiányozhat!

A 2019/2020-as Pedagógus naptár különleges a maga műfaján belül is: egy teljes évnyi határidőnaplón túl minden benne van, amire egy pedagógusnak szüksége lehet munkája során – legyen szó adminisztrációról, a legfontosabb adatokról, vagy épp a rábízott gyermekek önbizalmáról.

A pedagógusnaptár tartalma:

Naptár rész:
– Egy teljes évnyi határidőnapló a 2019-2020-as tanévre: 2019 augusztustól 2020 júliusig. Az ünnepek, szombati munkanapok, hosszú hétvégék, jeles napok, és azok a világnapok is fel vannak tüntetve, amik az oktatásban érdekesek lehetnek.
– Éves összesítő lapok
– Havi összesítő lapok
– Havi egy külön jegyzetlap

Külön lapok a fontos adatoknak; tervezést könnyítő, kitöltendő lapok:

– Külön oldal az adatoknak, csengetési rendnek, iskolai szüneteknek
– Osztálynévsor-lapok (4 db osztály részére)
– 8 db bővített órarend pedagógusokra szabva
– Hiányzások vezetésére szolgáló táblázat
– Szülői értekezlet tervező lapok (4 db)
– 6 db értékelő oldal (osztályzatok vezetésére)
– A gyermekek egyéni fejlődésének megfigyelésére szolgáló lapok
– Szülők és gyermekek elérhetőségei (4 oldal)
– Kirándulástervező lap
– Tábortervező lapok (4 oldalon)
– Iskolai pénzügyek, befizetnivalók vezetésére szolgáló lapok (3 oldal)

Hasznos információk, ötletek, amik a gyermekek fejlődését és a harmonikus viszony kialakítását segítik elő:

– Kitölthető céltervező lapok
– Önbizalomnövelő mondatok
– Gyakorlati példák a pozitív kommunikációra
– Fontosabb világnapok listája, időpontjai
– Problémamegoldó képesség fejlesztése életkoronként
– Problémamegoldási tervek – kitöltendő lap
– Ötletek osztályalkotmány megalkotására

Különféle jegyzetlapok:

– Tantárgyi jegyzetek
– Gyerekszáj-jegyzetlap
– Jegyzetlap a legkedvesebb emlékeknek
– Emlékeztető lap a legfontosabbakról
– Plusz jegyzetlapok

 

Lepd meg gyermeked osztályfőnökét, kedvenc tanárát egy korongos pedagógusnaptárral – nagyon hálás lesz, hogy végre minden számára fontos adatot egy helyen vezethet, s az eddigi naptár-hegyeket lecserélheti egyetlen egyre.

A korongos megoldásnak köszönhetően később bármikor bármivel bővíthető a naptár: ha kedvenc tanárunk időközben anyai örömök elé néz, bővítheti a naplóját kismama- vagy kisbabacsomaggal, vagy ha épp nagyobb gyermeket nevel, nagyobb gyermekes csomagot is választhat. Egy lyukasztó segítségével pedig bármilyen lapot lefűzhet a naptárjába, amire csak szüksége van.

Pedagógus naptár és Pedagógus matricacsomag

A pedagógusnaptár a tanárok számára készített matricacsomaggal válik igazán egyedi ajándékká, melyet kifejezetten a korongos határidőnapló méreteihez igazítottunk: a pedagógus dekoratív matricákkal örökítheti meg az osztály vagy csoport legfontosabb eseményeit, az iskolai/óvodai ünnepeket, dolgozatokat, szülői értekezleteket, fontos időpontokat, a világnapokat, a gyermekek szülinapját, a tanítási szüneteket, helyettesítést, értekezletet, osztálykirándulást – és még sok mást! (Figyelem: a matricacsomag nem része a Pedagógusnaptárnak – az alábbi linken rendelhető: Pedagógus matricacsomag)

Pedagógusnapi ajándék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.