Pedagógus matricacsomag

2480 Ft

A 2019/2020-as Pedagógusnaptár tökéletes kiegészítője: ez a matricacsomag kifejezetten pedagógusok – tanárok és óvónők – számára készült. A csomag 256 db matricát tartalmaz 10 db íven. Az A5-ös méretű íveket a határidőnapló lapjaihoz hasonlóan lyukasztva küldjük ki, így lefűzhetők a korongos naplóba.

Készleten

Leírás

A 2019/2020-as Pedagógus naptár különleges a maga műfaján belül is: egy teljes évnyi határidőnaplón túl minden benne van, amire egy pedagógusnak szüksége lehet munkája során – legyen szó adminisztrációról, a legfontosabb adatokról, vagy épp a rábízott gyermekek önbizalmáról.

A Pedagógus naptár lelke pedig a hozzá tervezett matricacsomag – a vidám, színes matricák segítségével dekoratív módon jelezheti saját naptárjában a tanár vagy óvónő a legfontosabb eseményeket, világnapokat, ünnepségeket, szülői értekezletet, gyerekszáj-idézeteket és még sok mást. A szépséges matricák a legszürkébb szeptemberi heteket is megtöltik élettel – ha szereted, tiszteled gyermeked tanárait vagy óvónőit, értékeld a fáradtságos munkájukat, amivel gyermeked terelgetik és tanítják nap mint nap. Lepd meg őket a naptárhoz tervezett matricacsomaggal! 🙂

Pedagógus naptár és Pedagógus matricacsomag
A matricák A5-ös méretű, a szélükön lyukasztott íveken kaptak helyet, így lefűzhetők a Pedagógus naptárba: hogy biztosan kéznél legyenek mindig, amikor szükség van rájuk, és egy lap se kallódjon el a táskában!
A pedagógus naptárt pedig, amihez a matricák készültek, itt találod: Pedagógus naptár

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.