Kaparós plakát – A baba első élményei

4580 Ft

product gift(s):
Minden kaparós plakát mellé egylapos falinaptárat adunk ajándékba.  

Jelöld a baba első élményeit születésétől kezdődően összesen 100 vidám, színes grafika segítségével ezen a szuper kaparós plakáton!

Keret nélkül forgalmazzuk, a kép illusztráció!

Készleten

Leírás

Mi lehet az a Baba bakancslista kaparós plakát?!

Ilyet még biztos nem láttál! Jelöld a baba első élményeit születésétől kezdődően összesen 100 vidám, színes grafika segítségével ezen a szuper kaparós plakáton!
Ugyanúgy kell lekaparni, mint egy kaparós sorsjegyet.

A plakát pedig, ahogy telik az idő, egyre színesebb lesz. Ha kisbabád új mérföldkőhöz érkezett, vagy először van része valamiben, kapard le a rá vonatkozó négyzetet, és máris előbukkan a tündéri, színes rajz. Írd be a dátumot, hogy mikor történt az esemény – majd figyeld a többi pontot, és keresd meg, mit tud még a babád: azaz melyik rajzot szabadíthatod ki a szürke réteg alól 🙂

 

Baba első élményei kaparós plakát képeiből részlet
Képek felfedése a Baba bakancslista kaparós plakáton

Mik vannak a kis képeken? Mutatunk néhány példát

A legnagyobb élmény természetesen az, amikor megszületik a baba, így mindjárt ezt fedhetitek fel elsőnek.

Akinek van babája emlékszik rá, hogy milyen érzés volt félve, óvatosan büfiztetni először. Ez egy fontos pillanat, mégis olyan kevesen emlékeznek meg róla. Itt az alkalom, ezt is érdemes feljegyezni.

Ugye milyen élmény, amikor Apa először cserél pelenkát? Ha nehezen szánja rá magát, motivációnak is jó lehet, hogy végre le lehessen kaparni azt a kis kockát is! 🙂

Lekapart kis képek a kaparós plakáton
Baba bakancslista kaparós plakát néhány képkockája lekaparva

Mire jó egy ilyen kaparós plakát?

A Baba bakancslista színt visz a szürke hétköznapokba, mivel a lekaparható képek feletti feliratokon látjuk, hogy mi is vár ránk a jövőben, milyen kalandokban lesz részünk a babával.

Ideális ajándék kismamáknak, babaváró bulira, vagy amikor először mész babalátogatóba a barátnődhöz. De magadnak is kérheted. 🙂

Tedd ki a babaszoba falára, vagy az ajtóra ezt a kaparós plakátot. Amikor elértétek az egyes mérföldköveket, kapard le a képet és írd fel a dátumot alá, hogy örök emlékként megmaradjon és büszkén nézegethessétek, ahogy gyermeked fejlődését tükrözve egyre több színes kis kép díszíti a lakást.

Baba bakancslista kaparós plakát a babaszoba falán
Kaparós plakát a babaszoba falán

Keret nélkül forgalmazzuk a kaparós plakátot, a kép illusztráció!

Mik a kaparós plakát paraméterei?

Mérete: A2, azaz 42 cm széles és 59,4 cm magas

Anyaga: fóliázott papír

Megjegyzés: Ha igazán menő szeretnél lenni és mindent feljegyezni a babádról, vásárolj hozzá kisbaba naplót, amihez ráadásul hétről hétre fejlődési útmutatót is kapsz a babáról és vehetsz mellé kisbabás élet matricacsomagokat is. Igazi élmény az eseményeket így megörökíteni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.