Anya csomag

2770 Ft

A csomag tartalma: 136 színes oldal családanyáknak tervezve, melyek lefűzhetők a korongos határidőnaplók lapjai közé. Az Anya csomag nem tartalmaz korongokat, amelyekkel össze lehet fűzni a lapokat – azokat külön lehet megvásárolni.

Készleten

Leírás

A 2020-as korongos naptár, azaz Lapraforgó egyik újdonsága, hogy az alap határidőnapló már nem tartalmaz anyukáknak szánt kiegészítő lapokat: hisz a Lapraforgót nem csak anyák használják, nekik így nincs szükségük ezekre a lapokra.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az anyukákról megfeledkeztünk volna. 🙂 Ha anya vagy, akkor a számodra érdekes és hasznos plusz lapokat mostantól egy külön csomagban találod meg, amit néhány perc alatt lefűzhetsz a korongos határidőnaplódba – és már kész is az igazi AnyaNaptárad.

Anya vagyok – kiegészítő csomag

 

Anya kiegészítő csomag

Mit tartalmaz az Anya csomag?

 • Család adatai: egy lapon láthatod összesen 6 családtag legfontosabb adatait (tajszám, sz.ig.szám, vércsoport, iskolai/munkahelyi telefonszám, szedett gyógyszerek, allergia, stb.) (1 oldal)
 • Menstruációs naptár (1 oldal)
 • Öltözködés, ruha- és cipőméretek: 6 családtag méretit és kedvenc márkáit jegyezheted le egy oldalra (1 oldal)
 • Kedvenc ételek: 6 családtag töltheti ki a táblázatot a kedvenc ételeiről, amiről bármikor puskázhatsz, amikor épp nincs ötleted, mi legyen a vacsora (1 oldal)
 • Nyaralás tervező oldal (1 oldal)
 • Nyári szabadságok, táborok, nyaralások összesítő oldala (1 oldal)
 • Ünnepi jegyzetek (1 oldal)
 • Karácsonyi ajándékok tervező oldala (átláthatóan vezetheted, kinek, mit, és hol veszel meg – 1 oldal)
 • Minden hónaphoz tartozik egy kétoldalas pénzügyi tervező, amin a család összes kiadását és bevételét vezetheted (2 oldal)
 • Heti menü és bevásárló lista (52 oldal, hogy minden héten újat tudj kezdeni): a hét minden napjára összeírhatod a menüt, ami alapján kitöltheted a nagybevásárlásra szánt listát is.
 • Családi naptár (heti összesítő) (52 oldal, hogy minden hétre jusson): a saját programjaidat részletesen vezetheted a határidőnaplódban, a családi naptár oldalon pedig ezen felül 5 családtag elfoglaltságait, különóráit írhatod fel. Így még könnyebbé válik a tervezés és a szervezés, hisz mindent egy helyen láthatsz a saját naptáradban!
Jobb oldalon bevásárlólista és heti menütervező. A bal oldali lap nem része az Anya csomagnak

 

Családi programok összesítő oldala a bal oldalon – a jobb oldali lap nem része az Anya csomagnak.

Egy nyüzsgő család összes programját észben tartani, összefogni, megszervezni embert próbáló feladat – az AnyaNaptárban azonban mindent megtalálsz, amire szükséged van a tervezéshez. A Turbózd fel a határidőnaplód az anyukáknak készült plusz lapokkal: hatalmas segítséged lesz a mindennapok során az Anya vagyok!-kiegészítő csomag!

Anya vagyok kiegészítő csomag
Anya vagyok kiegészítő csomag – pénzügyi tervező lapok

Tudtad, hogy gyermeked életkora szerint tovább is bővítheted a naptárad?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.