Akciók, kuponok, ajándékok és nyereményjáték: különleges adventi naptárral és sok meglepetéssel várunk decemberben

Különleges adventi naptárat készítettünk Nektek: 2019. december 1-24. között minden nap kinyílik egy új doboz, mely meglepetést, ajándékot, kedvezményt tartogat számotokra az adott napon. Érdemes minden nap figyelni a naptárt, és lecsapni arra, aminek a legjobban örülnél!

Szeretünk Titeket. Szeretjük a lelkesedéseteket, az izgalmat, amivel várjátok az újdonságokat, a rengeteg pozitív visszajelzést, az ötleteiteket, amikből inspirálódhatunk, amikor valami újat tervezünk. Úgy gondoltuk hát, hogy idén szeretnénk titeket megajándékozni karácsony alkalmából – ebből végül, mire összeállt a teljes terv, valóságos ajándékeső lett. 

Minden egyes napon más ajándékkal, kedvezménnyel várunk az adventi időszakban: 2019.12.01. és 2019.12.24. között.

Hol tudom megnézni az ajándékokat?

Az adventi naptár ajándékait egy külön bejegyzésben találjátok meg, melyben elolvashatjátok előre már november végén, hogy milyen ajándékokra, kedvezményekre számíthattok a 24 nap során. Az azonban maradjon meglepetés, hogy melyik dobozka mit rejt, azaz melyik ajándék melyik napon lesz érvényes – ezt mindig az adott napon fogjátok megtudni. 

Keressétek a kis Mikulást a webshop jobb oldalán – ha rákattintotok, már elő is ugrik az adventi kalendárium. Minden nap kinyílik majd egy új ablaka: melyből megtudhatod, melyik az aznapi ajándék vagy kedvezmény.

Nézd ki előre, melyik lesz a Te Napod (természetesen több is lehet), figyeld a jobb oldalon található Adventi Kalendáriumot minden nap, és csapj le a megfelelő időben arra, amit kinéztél magadnak! 🙂

És ez még nem minden…

Nyerd vissza a decemberi vásárlásod árát!

Napokon belül kezdődik következő nyereményjátékunk is, melyen mindenki automatikusan részt vesz, aki 2019. december során rendelést ad le webshopunkban.

2020. január 2-án sorsoljuk ki azt a szerencsés nyertest, aki visszanyeri decemberi megrendelésének teljes árát!

Reméljük, mindenki talál a szívének kedves ajándékot a kis dobozokban. Kellemes ünnepi készülődést és jó bogarászást kívánunk:

A Csaladinaptar.hu csapata

Kiemelt kép: freestocks.org / Pexels

Vélemény, hozzászólás?