Találkozz velünk a Babamama Expo-n!

Gyere és találkozz velünk személyesen novemberi Babamama és Kidexpo-n! Sok éve vagyunk jelen a kiállítók között és idén sincs ez másként. Látogass el hozzánk, ismerj meg minket – és ami a legfőbb – nézd meg, próbáld ki élőben régi, jól ismert termékeinket és újdonságainkat!

Érdemes az Expo-n nálunk kezdeni, hiszen a tavalyi év nagy sikere után, idén is gyermekbiztonsági karszalagokat adunk minden hozzánk látogató apróságnak. A karszalagra felírhatjátok a telefonszámotokat, és a csöppség nem tudja levenni, így ha netán elkeveredne a tömegben, megtalálója gyorsan tud értesíteni benneteket!

Gyermekbiztonsági karszalag

Rengeteg termékkel készülünk! Szemügyre veheted a jól bevált Családi Tervező Falinaptárakat, és a nagy sikerű Lapraforgót, ezt a szuper, személyre szabható és matricázható határidőnaplót – minden tartozékával és díszítőelemével együtt! Matricakészletek, tollak, kiegészítőlapok, borítók, korongok és speciális lyukasztók – itt garantáltan mindent megtalálsz, ahhoz, hogy szuper praktikus naptárakkal szereld fel magad és a családod 🙂 És ez még nem minden…

Lapraforgó

Idei újdonságaink a kaparós plakátok! Talán már ismered a Baba első élményei – plakátunkat, mely a babák bakancslistája, az első életévek 100 legfontosabb élményével. A kaparós réteg alól előbújó kedves, bájos grafikák hamar elnyerték vásárlóink tetszését, így rájöttünk: kell az utánpótlás! Nos örömmel jelentjük be, hogy megérkezett az újabb plakátunk, amellyel mókás, kreatív módon követheted a közös családi élményeket! A 101 családi program – plakátunk a Babamama Expo-n lesz kapható először, nézd meg, milyen aranyos, vicces grafikák bújnak meg a lekaparható réteg mögött!

A baba első élményei

Régi közkedvelt termékünk, a heti tervezőtömb család ráncfelvarráson esett át, új színekben pompázó, trendi külsőt kapott, így újra rendelhető, A3-as és A4-es méretben is! Megnézheted a saját szemeddel, milyen friss, üde árnyalatokal gazdagítottuk, hogy valóban élvezet legyen rajtuk a tervezés!

A3 heti tervező tömb

Ahogy már korábban is, ebben az évben is berendezzük csillámtetkó “szalonunkat”, ahol szeretettel várjuk kis (és nagy) vendégeinket! Csillámporral a szivárvány összes színében, és menő kisfiús, kislányos (vagy vagány anyukás) mintasablonokkal készülünk!

Gyertek el, mi ott leszünk november 22-23-24-én, a 32C pavilonban, ismerkedjetek meg velünk és termékeinkkel, és érezzétek nagyon jól magatokat!

Tartsd meg a rendet, s a rend megtart Téged! Családinaptár.hu – Találkozzunk a Babamama Expon is! Nézd meg, mennyi mindennel várnak az idei Expo-n: Programok

Vélemény, hozzászólás?