Adj nevet a korongos naptárnak, és nyerj egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt!

nyereményjáték

Újabb játékot indítunk, melynek nyereménye egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amit arra költhetsz el webshopunkban, amire csak szeretnél!

Nem ez az első júliusi játékunk, ezúttal azonban nem a szerencsére, hanem a kreativitásodra és a jó ötleteidre lesz szükség, ha nyerni szeretnél! 🙂

A játékban való részvételhez csak annyit kell tenned, hogy megtalálod a tökéletes nevet a korongos naptárunknak. Miért olyan nagy kihívás ez?
Azért, mert ez a naptár sokkal több, mint egy átlagos határidőnapló. Ha még nem ismernéd, ebből a videóból többet is megtudhatsz róla: 

YouTube video


Variálható, egyedi, anyukás, babás, szülős, átrendezhető, kreatív, korongos… Vajon mi az a frappáns név, amiben mindez benne van? Korongos naptár, anyanaptár, lapraforgó… többféle néven is ismerhetitek már. Mi azonban továbbra is keressük a TÖKÉLETES nevet neki! 

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a naptárakról készült bemutató írásunkat, és írd meg az ötleteid a Facebookon, a nyereményjáték posztja alatt! Ha a Te ötletedet választjuk, tiéd a 25.000 Ft értékű utalvány a csaladinaptar.hu-n, amiből rengeteg kincset választhatsz magadnak! 🙂
A játék 2019. július 29-ig tart. Ha többen is írjátok ugyanazt az ötletet, amit végül kiválasztunk, az nyer, aki legelőször találta ki. Egy játékos több ötlettel is indulhat. Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?