Baba bakancslista: így örökítsd meg a pici első élményeit!

Hits: 668

Tündéri dekorációt mutatunk, amivel látványosan jelölheted a baba életének első mérföldköveit, s dátummal együtt örökítheted meg a baba bakancslista első állomásait.

Egy kisbaba érkezése fenekestül forgatja fel az addigi világunkat. Amíg nem válunk szülővé, el sem tudjuk képzelni, milyen nagy örömet jelenthetnek a legkisebb dolgok is: egy-egy új mozdulat, egy mosoly, nevetés, néhány hang… Babánk számára ezek nem is olyan apróságok: életének első élményei, tapasztalatai, újabb és újabb képességei.

A legtöbb szülő valamilyen formában megörökíti ezeket az első tudományokat dátummal, fényképes “bizonyítékokkal” együtt – babanaplót vezet, a határidőnaplójába jegyzetel, fényképalbumot készít. Arra gondoltunk, mi lenne, ha mostantól egy szépséges, színes, falra helyezhető plakáton vezethetnék – és nézegethetnék naponta büszkén – a szülők a kicsi fejlődését?

S hogy még egy kis játékot is vigyünk a dologba…

Te is imádsz sorsjegyet kapargatni?

Mostantól akár naponta kaparászhatsz akkor is, ha nem vagy oda a szerencsejátékokért. 🙂 A baba első élményeit megörökítő plakát ugyanis első ránézésre szinte üresen érkezik meg hozzád: az ezüst négyzeteket neked kell lekapargatnod egyesével.

A plakát pedig, ahogy telik az idő, egyre színesebb lesz. Ha kisbabád új mérföldkőhöz érkezett, vagy először van része valamiben, kapard le a rá vonatkozó négyzetet, és máris előbukkan a tündéri, színes rajz. Írd be a dátumot, hogy mikor történt az esemény – majd figyeld a többi pontot, és keresd meg, mit tud még a babád: azaz melyik rajzot szabadíthatod ki a szürke réteg alól 🙂

Így tudod lekaparni a kis mérföldkő-képeket, amikor elértétek őket

A Baba bakancslista színt visz a szürke hétköznapokba, mivel látjuk, hogy mi is vár ránk a jövőben, milyen kalandokban lesz részünk a babával.

Ideális ajándék várandós, kisbabás ismerősök számára: ha valami igazán egyedivel szeretnéd őket meglepni, válaszd a kaparós plakátot, mert ilyen még szinte biztos, hogy nincs nekik – cuki babaruhából és vicces cumiból viszont már valószínűleg épp eleget kaptak az ismerősöktől, rokonoktól. 🙂

Itt találod a kaparós plakátot – csapj le rá gyorsan, most bevezető, akciós áron!


Iratkozz fel akciókról és újdonságokról szóló értesítőinkre!


Vélemény, hozzászólás?