csaladinaptar.hu
A Családinet.hu kiadványainak webáruháza

Ezért nem küldjük még ki a naptárakat… 2016-10-19

Eredetileg azt terveztük, hogy a hét elején már mindenki megkapja a 2017-es Családi Tervező Falinaptárt, aki előrendelésben megvásárolta, és a nyomda el is készült az ígért határidőre, október 16. vasárnapra az első részlet nyomtatásával.

Azonban a Ti érdeketekben nem küldjük még ki. Hogy miért?

Amikor megkérdeztük a vevőket a tavalyi naptárról, többen írták, hogy amikor megkapták, kiesett belőle az akasztó, mert túl nagy volt a spirál. Igaz, nagyon könnyen vissza lehetett csúsztatni, és a falon ez már nem jelentett semmilyen problémát, de mi szeretnénk a lehető legtökéletesebb dolgokat készíteni Nektek.

Többször is jeleztük a nyomdának, hogy figyeljenek oda a spirálra, ennek ellenére – érthetetlen okból – ismét a túl nagy mérettel kezdték el összefűzni a lapokat.

Mi viszont nem engedünk a minőségből, így most az összes, eddig elkészült naptárból kiveszik a spirálozást és újra fogják fűzni, a kisebb méretűvel.

Messze van még a január, tudjuk, hogy még nem használnátok a terméket, mégis elnézést kérünk, hogy várnotok kell még egy-két napot, mire becsönget vele a futár.

Az alábbi képen egyébként jól látszik miről van szó: a fehér kockában a túl nagy, a feketén a kisebb méretűre cserélt spirál az előkészítő asztalon.

 

Spirálcsere a vevők kérésére

Spirálcsere a vevők kérésére

Kategóriák: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.