csaladinaptar.hu
A Családinet.hu kiadványainak webáruháza
Családi Falinaptár matricákkal 2017

Családi Tervező Falinaptár 2017

1990 Ft

Készleten

Termékleírás

Melindának örök bűntudata van, hogy nem jut elég ideje a családjára. A kicsi Hannát utolsóként viszi haza az oviból, mivel ő kell elhozza Lilit is a napköziből, és átszáguldania vele a városon, hogy ne késsenek le az edzésről. Apa ma nem ért oda érte időben, mert kiment a fejéből, hogy kedden ő a soros, és még bent van a munkahelyén.
Tegnap a fodrászt is le kellett mondania, mert a suliban szóltak, hogy a tábor-befizetés utolsó határideje van, és épp csak annyi pénze maradt, hogy még Danikának meg tudja venni az ígért távirányítós autót születésnapjára. Miközben Hannával a hóna alatt rohanni kell vissza Liliért az edzésre, arra gondol, hogy a tortát mikor lesz ideje megsütni, mert még bevásárolni se volt ideje, és Danika a szomszéd néninél várja, hogy hazaérjenek a szülei.

Ismerős a helyzet? Érezted már hasonlóan magad?!

Mennyivel jobb lenne egy olyan megoldás, ahol egy helyen látná mindenki a családtagok programját. Így Apa tudná hányra kell menni Liliért, Anya öt perc alatt – és időben – elhozná Danival együtt Hannát az oviból, és hazafelé kényelmesen bevásárolnának, mire Apa és Lili is megérkeznek az edzésről.

Ezekre és az ehhez hasonló élethelyzetekre kínál megoldást a Családi Tervező Falinaptár, ahol összesen öt családtag programját tudjátok összehangolni.

Az alábbi mintaoldal bemutatja, hogyan lehet a Családi Tervező Falinaptár segítségével megszervezni az egész család programját, mikor kell felváltani egymást, mikor kell a nagyira bízni valamelyik gyereket. A kisebbekre gondolva – és, hogy minél több program elférjen egy-egy napnál – színes illusztrációkkal ellátott “eseménymatricák” is kaphatók a naptárhoz, amik még egyszerűbbé és színesebbé teszik a használatát.

 

Családi Tervező Falinaptár 2017

Családi Falinaptár 2017 Kitöltött mintaoldal (május) Családi Falinaptár 2017 – Kitöltött mintaoldal (május)

FALINAPTÁR + ESEMÉNYMATRICÁK

  • A már megszokott módon idén is A3 méretben készült a falinaptár, ahol öt oszlopban lehet követni a családtagok fontos dolgait, árnyalatokkal elválasztva az egyes sorokat, színekkel elválasztva az oszlopokat, kiemelve a hétvégéket.

  • Hangsúlyozottan jelezzük az ünnepeket, munkaszüneti napokat,  vagy az olyan fontos dolgokat, mint az óraátállítás.
  • Fixen szerepelnek a naptárban a tanítási szünetek, félévi bizonyítvány és egyéb fontos családi dátumok, de még az óraátállítások is!
  • Közel félezer 1×1 cm-es eseménymatrica is vásárolható hozzá egy A4-es íven, amit imádnak ragasztgatni a gyerekek (a szüleik is, csak kevesebben vallják be).A matricákkal látványosan jelölhetők az ismétlődő különórák, az ebédbefizetés, a szülői értekezlet, az autószerelő, a fodrász, a szülinapok, vagy amikor átjönnek a barátok, és még sok egyéb családi program.
  • Az elrendezés és a méret változatlan, mivel a vásárlók az évek során ezt találták a legkényelmesebbnek, legjobban használhatónak.
  • Vásárlóink visszajelzései alapján ebben az évben nincsenek az oszlopok tetején üres fotó-keretek, mivel a legtöbben nem használták ki ezt a lehetőséget, viszont magasabb soroknak jobban örültek volna. Ezt a kérést is teljesítettük.
  • Idén először – szintén vásárlóink kérésére – minden hónap bal felső sarkában jegyzetelési lehetőséget hagytunk, ahova a dátum nélküli fontos emlékeztetőket lehet feljegyezni.

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

További információk

Tömeg 0.25 kg
Méretek 42 x 29.7 x 0.5 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Facebook kommentek